CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal – Vacanţa s-a teminat! Din nou la pregătire!

DSCN2118Handbaliştii de la CSM Focşani 2007 au alergat, luni, pe „Milcovul”!DSCN2122

Profesorul Viorel Ciubotaru a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competiţional. Luni, de la 18,30, handbaliştii focşăneni au început antrenamentele fizice cu alergări, pe stadionul Milcovul, vreme de 40 de minute, până a început vijelia. Colaboratorul profesorului Viorel Ciubotaru pentru pregătirea fizică este profesorul Marius Batog, cel care mi-a spus că handbaliştii de la CSM Focşani 2007 vor avea la începutul DSCN2100campionatului condiţia fizică pentru a face faţă rigorilor competiţiei care îi aşteaptă, din toamnă. La primul antrenament au participat, aşa cum apar în fotografia de grup, de la stânga la dreapta, Marius Ragea, Vasile Ungureanu, Ionuţ Gheorghe, Dan Constantin Rusu, George Cadar, Emilian Marocico, Alin Smeu, Attila Eros, Alexandru Ştefan, Gigi Nelu, Robert Popa, Silviu Rotaru, Alexandru Gramatic, Iulian Neaţă, Robert Năstăsie. În fotografie mai este şi Marian Stan, fostul handbalist al Focşaniului, acum jucător în Franţa, dar care a venit în ţară în vacanţă şi pentru nunta (Casă de piatră!) cu aleasa inimii sale, portăriţa de handbal Oana Maria Amăxinesei.

Din lotul care va evolua în ediţia de campionat 2015-2016 au lipsit luni Gabriel Voinea, plecat cu Naţionala U 21 a României la Campionatul Mondial din Brazilia, Valentin Mocanu, la examene, pentru admiterea la facultate, Petrică Vasilache, care urma să plece marţi, la Bucureşti, pentru operaţie la genunchi, după accidentarea din retur, de la Buzău, şi Ionuţ Cloşcă, prezent la teren, dar nu şi la alergări. Din lot nu mai fac parte Cătălin Sîsîeac, care a renunţat la activitatea competiţională din cauza programului încărcat la serviciu şi Teofil Iordache la care antrenorul Viorel Ciubotaru a renunţat.

După cum se poate observa, în lotul pentru viitorul campionat sunt cinci jucători noi: pivotul Gabriel Voinea – de la Călăraşi, jucătorul de 9 metri Marius Ragea – de la Vaslui, fost la Galaţi, George Cadar, 9 m şi centru – de la Piteşti, Attila Eros, inter dreapta – de la Suceava şi Emilian Marocico, portar – de la Reşiţa, fost Vaslui.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter