Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis de masă – Focșănenii pregătesc participarea la două competiții importante!

  • La sfârșitul lui februarie, Campionatul Național Individual de seniori și, începând cu 10 martie, returul Campionatului Național pe echipe

Secția de tenis de masă a CSM Focșani 2007, care a avut un 2019 cu veritabile performanțe, pregătește participarea sportivilor și a echipei la două importante competiții! Proxima dintre acestea va începe la 27 februarie. Este Campionatul Național Individual de seniori, unde clubul focșănean va intra în concurs cu Mihai Ghindă, Adrian Uță, Sebastian Vasilache și Costin Corcoz, care este și președintele secției și antrenor. Turneul va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală unde sportivii legitimați la CSM 2007 își doresc să confirme rezultatele de anul trecut, când Mihai Ghindă a intrat în Top 12 național la seniori iar Adrian Uță s-a clasat pe locul al doilea la Cupa României tineret și a jucat la dublu în sferturile de finală ale Campionatului Național de seniori și în optimi de finală la simplu. Competiția națională a seniorilor va fi și un foarte bun prilej de verificare a nivelului de pregătire a sportivilor focșăneni pentru returul Campionatului Național al Diviziei A, care va debuta la 10 martie. La finalul turului, CSM 2007 s-a aflat pe locul al patrulea în grupă și pe locul 7-8 în clasamentul Diviziei, poziție pe care își propune să o păstreze și să-și creeze premisele ca în viitorul sezon competițional să se claseze pe unul dintre primele patru locuri ale Diviziei și să participe la barajul de promovare în Superliga Națională.
Concomitent cu pregătirea pentru cele două competiții de seniori, antrenorul Costin Corcoz lucrează cu grupele de juniori ale cubului cu intenția clar exprimată ca, începând din mai, juniorii 2 să participe la Campionatul Național pe echipe. Sunt juniori doar din Focșani, cu care profesorul Corcoz lucrează de doi ani și în care are mare încredere că pot progresa și face față dificultăților presupuse de o întrecere de tip campionat pe echipe. Același lucru urmează să se întâmple și cu juniorii 3 care, împreună cu colegii lor mai mari pot asigura un fond de jucători care să dea consistență pe termen lung tenisului de masă focșănean.

 Text preluat din Monitorul de Vrancea

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn