Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis, Cupa ”Tennis Team” – Maria Daciana Ciubotaru, argint la dublu și sferturi de finală la simplu!

Tenis, Maria, 17 martie 2017Maria-Daciana Ciubotaru a încheiat joi după amiază, cu un nou rzultat foarte bun, participarea la Cupa Tennis Team, concurs de categoria A pentru 12 ani, care a avut loc la București, pe terenurile ACS Tennis Team.
La simplu, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu, într-un concurs cu aproape 100 de participante, a jucat sferturile de finală. Până acolo, jucătoarea de la CSM Focșani 2007 a trecut cu 6-0, 6-0, de Ilinca Marin, de la Tenis Club Enache, cu 6-0, 6-0, de Alesia Florea, de la Curtea de Argeș și cu 6-0, 7-6 de Briana Dan de la Brăila. În sferturi, Maria a întâlnit-o pe favorita nr. 1, Iulia Andreea Ionescu, de la CSM București, în fața căreia a pierdut cu 4-6, 3-6. A făcut, însă, un număr mai mare de puncte decât adversara ei, a avut forță în joc, atitudine. Un nivel foarte ridicat care anunță viitoare rezultate de valoare!
La dublu, în pereche cu Briana-Maria Spătaru, de la LPS CSS Pitești Maria a jucat finala cu perechea favorită nr. 1, Sofia Ciobică/Cara Meșter! Au câștigat Ciobică Meșter cu 5-7, 7-7, 10-6.  Până în ultimul act al concursului, Maria și Briana au câștigat cu 3-6, 6-3, 10-2 întâlnirea cu Ilinca Marin/Ana Mocanu, cu 6-0, 6-1, întâlnirea cu Iulia Tudoran/Daria Mălăescu și cu 6-1, 6-3, meciul cu Maria Gae/Ioana Secară, favoritele nr. 2, pe care le întrecuseră și în jocul pentru locurile 3-4 ale Campionatului Național U 12 de Iarnă U 12, din ianuarie.
După meci, antrenorul Răzvan Bucuroiu a postat pe facebook: Felicitări, Marie! O săptămână în care te-ai autodepășit, ți-ai depășit cel mai mare adversar: pe tine însăți! Succes în această întrecere și pe mai departe, iar celelalte lupte devin o formalitate!”

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn