CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Judo – CSM 2007- LPS Focșani, cinci medalii la Campionatul Național U 21 – una de aur, una, de argint și trei, de bronz!

  • Laris Borș, al doilea titlu de campion național în trei săptămâni!

judo-20-martie-2017-laris-cu-echipaLa Campionatul Național Individual de judo pentru juniori U 21, care a a avut loc la Turnu Severin, CSM 2007-LPS Focșani a câștigat cinci medalii: o medalie de aur pentru titlul de campion al României la 60 kg., prin Laris Borș, o medalie de agint, pentru titlul de vicecampion național, câștigată de Dorin Drîmbă, la 66 kg. și trei medalii de bronz, adjudecate de Cornel Andrieș, la 73 kg., Andrei Ciobanu, la 81 kg. și Narcisa Ion, la 78 kg.
Juniorul de 18 ani Laris Borș și-a înscris în palmares al doilea titlu de campion al României în trei săptămâni, după cel de campion la seniori și a repetat performanța din 2016 când a obținut același titlu tot la U 21! Remarcabilă este și reușita lui Dorin Drîmbă, ca și medaliile lui Cornel Andrieș, Andrei Ciobanu și Narcisa Ion, câștigate într-o competiție puternică!
Sportivii de la CSM 2007 – LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Iulian Surlă și Marinel Palade.
 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter