Urmărește CSM Focșani 2007

Tenis – Cupa Dinamo Babolat – Finală focşăneană cu Delia Macovei câştigătoare!

  • Delia si Maria la Dinamo - 1Maria Ciubotaru, pe locul 2 iar dublul Maria Ciubotaru – Delia Macovei a jucat semifinala

Cupa Dinamo Babolat, organizată de CS Dinamo Bucureşti în perioada 8-13 august, s-a încheiat pentru tenismenele de la CSM Focşani 2007 cu un un frumos succes: Delia Macovei a câştigat proba de simplu 10 ani, după ce a dispus în finală cu 6-2, 6-2 de colega sa de club, Maria Ciubotaru. Până în finală, Delia a trecut cu 6-2, 6-1 de Iulia Purcaru, de la AS Tenis Club şi cu 7-6(4), 2-6, 7-5, de Maria Gae, de la Tenis Club Enache, iar Maria, de Maria Aldea Wesse, de la CS Şcolar 6 Bucureşti, cu 6-0, 6-2, şi de Julia Zlateva, de la CS Major Bucureşti, cu 7-6(2), 6-0.

În proba de dublu, Maria Ciubotaru şi Delia Macovei s-au oprit în semifinală unde au pierdut cu 6-3, 0-6, 6/10 în faţa perechii Ioana Negraru, Alessia Popescu, de la CS Dinamo Bucureşti.

În ultima perioadă, Delia Macovei a câştigat Trofeul Litoralului la simplu, urmtă de Maria Ciubotaru care, la rândul său, a câştigat Trofeul George Bucuroiu, la simplu, iar la dublu, cele două jucătoare pregătite de profesorul Răzvan Bucuroiu au terminat pe locul al treilea Trofeul George Bucuroiu, unde Delia s-a clasat a treia la simplu 12 ani.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn