Urmărește CSM Focșani 2007

Superliga Altdorf Tehnik – CSM Focșani 2007 – Tractorul Nănești 11-0 (4-0)

DSCN0708Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Negrea, Nistor, Chivu, George Duca – Lupu, Negoescu, Alexandru Duca, Mihai – Remus Popa, Predoiu. Au mai jucat Manu, Pasăre, Lăbunț, Grama, Cătălin Ivanciu.
Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 și-a continuat seria victoriilor la scor obținute pe stadionul Milcovul! Sâmbătă, 22 octombrie, jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma s-a impus cu 11-0 (4-0) în fața Tractorului Nănești.
Focșănenii au jucat în aceeași manieră în care o fac de la începutul campionatului: construcție pornită din propria jumătate cu elaborări la mijlocul terenului, cu lansări spre poartă perpendiculare ori pe benzi urmate de centrări și finalizare din pozițiile cele mai favorabile. După meciul de la Odobești în care au rispit multe ocazii de a marca, a urmat un meci în care s-au concentrat mai bine la ultima minge și au reușit al treilea scor al lor ca mărime în campionat!
DSCN0723CSM Focșani a marcat repede primele două goluri, aproape identice: în minutele 2 și 4, George Duca a sprintat pe stânga de unde a centrat pentru Mădălin Predoiu care reluat în poarta Năneștiului prima oară cu latul, a doua oară, cu capul! Următoarele două goluriale primei reprize  au fost create în zona centrală: în minutul 25, Predoiu a croșetat în fața careului Năneștiului, i-a pus mingea lui Ștefan Lupu care a urcat scorul la 3-0. În penultimul minut al primei părți a jocului, Predoiu a beneficiat de pasa foarte bună a colegului său de atac Remus Popa și a dus scorul la 4-0! Au fost 45 de minute în care năneștenii au avut două șuturi periculoase la poarta lui Lazăr și au reușit să stopeze mai multe acțiuni de atac ale gazdelor prin presing și intervenții ale fundașilor. În partea DSCN0747DSCN0758a doua a întâlnirii, focșănenii au mai marcat de șapte ori prin Lupu, de două ori, Remus Popa, de două ori, Lazăr, din penalty, Negoescu și Pasăre, ducând scorul la 11-0!
În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca la Țifești, cu Unirea.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn