Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Națională –CSM Focșani 2007 – HC Dobrogea Sud Constanța 21-30 (7-14)

DSCN0806Formații
CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea, Gramatic, Rotaru, Gheorghe, Popa – 1 gol,DSCN0769 Miroiu – 9, Neață, Țuțu – 3, Mocanu, Rață – 2, Enache- 2, Eros – 4.
HC Dobrogea Sud: Stănescu, Sijan – Rakcevic – 3 goluri, Nistor – 2, Saulescu, Moisă, Celica – 7, Vujadinovic – 1, Toma – 1, Crnoglavac – 3, Cutura – 7, Angelovski, Soare – 2, Nikolic – 1, Buricea – 3.
A fost un regal handbalistic sâmbătă, în Sala Polivalentă plină ca de obicei la meciurile de Ligă Națională ale CSM Focșani 2007. Oaspeții, superhandbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța și-au onorat din toate punctele de vedere statutul de lideri ai Ligii, dar parte cu contribuție DSCN0847consistentă la frumosul spectacol sportiv au fost și handbaliștii Focșaniului care s-au apărat DSCN0874bine și au înscris goluri frumoase în poarta apărată de formidabilul Sijan.
Echipele au fost apropiate ca scor și ca joc până dincolo de jumătatea primei reprize, când era 5-7 după care gazdele au mai marcat de două ori până la pauză, prin Țuțu și Miroiu, în timp ce dobrogenii au inscris de șapte ori! Scorul părții a doua a întâlnirii a fost de 14-16, ceea ce indică un echilibru ce s-a văzut și în joc! Dobrogea a încheiat partida cu un plus de nouă goluri și a revenit pe prima poziție a clasamentului Ligii Naționale!
Galeria focșăneană a fost extraordinară și, odată cu ea, toți spectatorii din tribunele Polivalentei – între care s-a aflat, ca de fiecare dată primarul Cristi Misăilă, ce și-au încurajat continuu favoriții, indiferent de scor! Iar la final, oaspeții au fost aplaudați de publicul focșănean, bun cunoscător al handbalului! Handbaliștii focșăneni au fost, la rândul lor aplaudați minute în șir, semn că prestația lor a fost pe măsura DSCN0823DSCN0838așteptărilor!
Joi, 27 octombrie, CSM Focșani 2007, acum pe locul 10 cu 11 puncte va juca în deplasare la Dunărea Călărași, care se află pe locul 10 cu 9 puncte.   

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn