Urmărește CSM Focșani 2007

Sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, Maria Daciana Ciubotaru, va juca pentru echipa României la European Summer Cups – Campionatul European de vară pe echipe U18)

TENIS
  Sportiva legitimată la CSM Focșani 2007, Maria Daciana Ciubotaru, va juca pentru echipa României la European Summer Cups – Campionatul European de vară pe echipe U18).
Turneul de calificare pentru fete (U18) va începe miercuri, 27 iulie, la Arad, iar România le va avea ca adversare pe Bulgaria, Slovacia și Suedia.
Echipa României le are în componență pe Maria Daciana Ciubotaru, Cara Maria Meșter, Ștefania Bojică, în timp ce căpitanul echipei este Cosmin Georgescu.
ℹ️ În clasamentul ITF World Tennis Tour Juniors, Maria Daciana Ciubotaru ocupă în acest moment locul 183, Cara Meșter este pe poziția 150, iar Ștefania Bojică se află pe locul 238.
ℹ️ În februarie 2020, Maria Ciubotaru a făcut pereche la dublu cu Cara Meșter, la Winter Cup în Portugalia (locul 3, Zona C), atunci când cele două jucătoare au reprezentat România U16, fiind în acel moment și campioanele la dublu ale României (la 16 ani).
ℹ️ După o perioadă de accidentări, Maria Ciubotaru a reușit în acest an să urce pe locul 183 în clasamentul ITF World Juniors, după ce la începutul lui 2022 se afla pe poziția 920 a aceluiași clasament.
Succes, Maria Daciana Ciubotaru!
Hai, CSM Focșani 2007! ♥️
Hai, România!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn