CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Şah – De trei ori – aur, o dată – argint şi de două ori bronz, pentru CSM Focşani 2007!

Patrascu la Eforie, 2014Ionuţ Matei AxinteCampionatul Naţional pe echipe de juniori la şah clasic, şah rapid şi blitz, ediţia 2015, desfăşurat în perioada 21-29 iulie, s-a încheiat, astăzi, la Iaşi, cu o colecţie impresionantă de medalii pentru delegaţia CSM Focşani 2007. Şahiştii focşăneni au câştigat şase medalii, dintre care, trei de aur, una de argint şi două de bronz! Au devenit campioane ale României echipele U 16, băieţi, la şah clasic şi şah blitz şi echipa de şah blitz U 14 fete. Echipa de băieţi U 16 a câştigat medaliile de argint la şah rapid, iar echipele de fete U 12 şi U 14, medaliile de bronz la şah clasic.

Echipa de băieţi U 16, dublu medaliată cu aur, la şah clasic şi blitz şi, o dată, medaliată cu argint, Cosmin Vasiliu la Eforie 2014Mălina-Andreea Aciu - 2este alcătuită din Matei-Ionuţ Acsinte, Cătălin-Avădăni la Eforie 2014Lucian Pătraşcu şi Cosmin Vasiliu.

Echipa de fete U 14, campioană naţională la blitz şi medaliată cu bronz la şah clasic, are în componenţă pe Mălina-Andreea Aciu, Ana-Maria Banciu şi Alexandra-Ioana Banciu.

Echipa de fete U 12, medaliată cu bronz la şah clasic este formată din Teodora Avădăni, Anamaria Raţă, Carmen-Teodora Dragomir şi Carmen-Nicola Ioniţă.

La competiţie au mai participat şi echipele de băieţi U 10 şi U 14 ale CSM Focşani 2007. Formaţia U 10 a concurat în formula Mihnea-Iustin Baciu, Cristian-Eduard Simon, Ştefan Dănilă iar echipa U 14 a fost alcătuită din Marius-Daniel Colac, Dragoş-Cosmin Ion, Aurelian-Gabriel Cristea, Vlad-Daniel Ivan. Ambele formaţii şi-au conservat în concurs locul de pe care au pornit, evoluând la nivelul aşteptărilor, cu un plus pentru U 10, care, de la locul 12, iniţial, a încheiat concursul pe locul 6 la blitz!

Echipele clasate pe podium au primit cupe, diplome şi medalii iar Matei-Ionuţ Acsinte şi Cătălin-Lucian Pătraşcu au primit diplome pentru clasarea pe primele locuri la mesele de concurs.

Preşedintele secţiei de şah a CSM Focşani 2007 este mulţumit de rezultatele spotivilor clubului, pe care îi felicită şi pe această cale, ca pe grupul de antrenori care s-au ocupat de selecţia şi pregătirea şahiştilor – în timp, ori special pentru această competiţie – Nicolae Petre Grigore, Mihai Strâmbu, Sandu Gurguiatu, Anton Soare.

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter