Urmărește CSM Focșani 2007

Șah – CSM Focșani 2007 – Opt medalii la Campionatul Național Individual pentru copii, juniori și tineret!

  • Un titlu de campion național și medalia de aur la șah clasic – Cătălin-Lucian Pătrașcu, două titluri de vicecampioni ai României și medalii de argint – Matei-Ionuț Acsinte, la șah clasic și Cosmin Vasiliu, la dezlegări, toți, la 18 ani și cinci medalii de bronzCristian-Gabriel Ungur, la dezlegări, 8 ani, Anamaria Rață, la 14 ani, șah rapid, Mălina-Andreea Aciu, 16 ani le dezlegări, Cătălin-Lucian Pătrașcu, la șah rapid și dezlegări.

Șahiștii de la CSM Focșani 2007 au încheiat duminică, 12 februarie, cu o nouă salbă de medalii participarea la Campionatul Național Individual de șah pentru copii, juniori și tineret care a avut loc la Băile Felix vreme de aproape două săptămâniIMG_4103. La ediția de anul trecut, au fost șapte medalii, în timp ce acum focșănenii s-au întors acasă cu opt medalii.
De această dată a fost o singură medalie de aur, obținută de campionul din 2016 la șah clasic 18 ani, Cătălin-Lucian Pătrașcu, cel care a mai câștigat două medalii de bronz, la șah rapid și la dezlegări și s-a clasat pe locul 5 la blitz. Anul trecut au fost două medalii de aur la șah clasic, campioana din 2016 la 14 ani, Mălina-Andreea Aciu urcând în acest an la 16 ani unde s-a clasat pe locul al șaselea.
În februarie 2017 sportivii de la CSM Focșani 2007 au câștigat două medalii de argint, prin Matei-Ionuț Acsinte la șah clasic și Cosmin Vasiliu, la dezlegări, ambii, la 18 ani.
Au urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere și au primit medalii de bronz și Cristian-Gabriel Ungur la dezlegări, 8 ani, Anamaria Rață, la șah rapid, 14 ani, Malina-Andreea Aciu, la dezlegări 16 ani.
Clasări foarte bune au avut și alți sportivi ai CSM Focșani 2007 – Carmen-Teodora Dragomir, la 12 ani, Teodora Avădăni, Alexandra-Ioana Banciu, la 14 ani.
 Șahiștii de la CSM Focșani 2007 sunt pregătiți de antrenorul Nicoole Petre Grigore iar președinte al secției de șah a clubului este Aurelian Grigore.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn