Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Națională – Politehnica Timișoara – CSM Focșani 2007 25-22 (11-11)

DSCN9830Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Cadăr, Gramatic, Rotaru, Miroiu – 3, Neață, Țuțu – 7, Băluț – 2, Mocanu – 2, Rață – 3, Popovici – 1, Enache, Eros, Năstăsie – 4.
Sâmbătă 11 februarie, în Sala Constantin Jude din  Timișoara, CSM Focșani 2007 a intrat în meciul cu Politehnica din etapa a 17-a a Ligii Naționale cu dorința limpede de a câștiga! A început bine, determinată și cu o partitură bine pusă la punct. La jumătatea primei reprize câteva inexactități de transmitere a mingii și ratări la finalizare ale focșănenilor le-au permis gazdelor să se distanțeze la cinci goluri (9-4). A urmat o perioadă fastă a oaspeților, cu intervenții excepționale ale lui Marocico, parada lui Tevzadze care a apărat o lovitură de la 7 metri a timișorenilor, câteva intercepții și finalizări de echipă matură care au adus pe CSM Focșani 2007 la conducere: 11-10, dar la pauză a fost 11-11.
Repriza a doua a continuat cu prestația foarte bună a formației pregătite de profesorul Viorel Ciubotaru care a luat avans de două goluri (11-13, 13-15). La conducerea jocului erau, în mod evident, focșănenii dar nu le-a fost dat să câștige la Timișoara! Au și ratat câteva mingi de gol, dar și fost nevoiți să evolueze de două ori în câte patru jucători de câmp, de mai multe ori, în cinci, grație generozității arbitrilor față de gazde! Iar finalul de meci a găsit Politehnica având un avans de trei goluri!
La CSM Focșani 2007, au debutat nou veniții Shota Tevzadze – care a apărat o lovitură de la 7 metri și Tiberiu Popovici, care a și marcat un gol! Ambii arată că au valoare și că pot ajuta consistent echipa să-și îndeplinească obiectivul de a rămâne în Liga Naională!
Joi, 16 februarie, de la ora 18,30, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 va întâlni pe CSM Făgăraș.       

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn