Urmărește CSM Focșani 2007

Șah – CSM Focșani 2007, nouă medalii pe echipe: două de aur și șapte, de bronz la Campionatul Național de șah juniori!

  • Alte medalii de aur au fost obținute pentru cele mai bune rezultate la mesele de joc: Mălina-Andreea Aciu, Cătălin-Lucian Pătrașcu, Anamaria Rață, Cosmin Vasiliu.

sah-2sah-3La Campionatul Național pe echipe de juniori, care a avut loc în Sala de sport Apollo din București în perioada 21-29 iulie, sportivii clubului municipiului au obținut nouă medalii pe echipe, la care se adaugă altele, de aur, individuale, pentru cele mai bune rezultate la mesele de joc, dar și în general concurs pe categorii de vârstă – Cătălin-Lucian Pătrașcu, Cosmin Vasiliu, Mălina-Andreea Aciu și Anamaria Rață!
sah-4Medalii de aur au fost primite pentru titlurile de campioane ale României de echipa de șahsah-13 clasic a fetelor U 16, alcătuită din Mălina-Andreea Aciu, Alexandra-Ioana Banciu și Ana-Maria Banciu și de echipă de blitz băieți U 18, formată, în ordinea la mesele de joc, din Matei-Ionuț Acsinte, Cătălin-Lucian Pătrașcu și Cosmin Vasiliu.
La blitz, echipele de fete U 14 alcătuită din Teodora Avădăni, Anamaria Rață și Carmen-Teodora Dragomir și formația de fete U 15 în formula Mălina-Andreea Aciu, Alexandra-Ioana Banciu și Ana-Maria Banciu au câștigat medaliile de bronz! Fetele de la U 14 obținuseră bronzul și la șah clasic și la rapid iar echipa de fete U 16, în afară de aurulsah-14 de la clasic și bronzul de la blitz, câștigaseră aurul și la rapid. Formația de băieți U 18 a obținut, pe lângă aurul de la șah blitz, medaliile de bronz de la șah clasic și rapid!
sah-6sah-11Băieții de la U 12 au avut o prestație de apreciat, situându-se, la șah clasic, pe locul al șaselea după ce intraseră în concurs pe locul al nouălea, la rapid au încheiat competiția pe locul 10, pe care au și intrat în concurs, iar la bliz, pe 12, cu plecare din 10! Pentru CSM Focșani 2007, la U 12 au evoluat Ștefan Dănilă, Mihnea-Iustin Baciu și Cristian-Eduard Simon.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn