CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal – Focșănenii, două victorii în aceeași zi și la aceeași oră!

dsc_0763CSM Focșani 2007 – Avântul Valea Mărului 2-1 (2-1)
Viitorul Curița – CSM Focșani 2007 2-4 (2-2)
Echipele CSM Focșani 2007 au jucat sâmbătă, 29 iulie, de la ora 11,00, pe stadionul Milcovul, cudsc_0802 Avântul Valea Mărului, din Liga a III-a și în deplasare, cu Viitorul Curița, campioana județului Bacău și participantă la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. În ambele partide, focșănenii au câștigat!
CSM Focșani 2007 – Avântul Valea Mărului 2-1 (2-1)
CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Parlac, Mihai – Lupu, Zaharia, Chivu, Pădineanu dsc_0773– Predoiu, Pasăre. A mai jucat Pascu.
Pe banca tehnică stat Adrian Toma.
Au marcat Pădineanu și Lupu.
Focșănenii au început în forță și în minutul 2, Predoiu, apoi, în minutul 15 Pădineanu au avutdsc_0811 ocazia deschiderii scorului, dar portarul advers a fost de nebătut! În minutul 23, după un nou corner la poarta oaspeților mingea a fost respinsă până la Pădineanu care a reluat-o de la 18 metri cu stângul și a trimis-o în plasă, pentru 1-0! Un minut mai târziu Frunză de la oaspeți a pătruns printr-o zonă neacoperită din centrul-stânga apărării focșănene și egalat: 1-1! Gazdele dsc_0779s-au apropiat din nou de poarta adversă și în minutul 30 Lupu a primit mingea la marginea careului mare, a preluat pe piept și a șutat frumos și eficient pentru 2-1! Până la pauză, Pasăre a ratat posibilitatea majorării scorului. În repriza a doua, formația din Valea Mărului a început mai bine, dar pe contraatac Pasăre s-a grăbit dsc_0825și a risipit alte trei situații de gol foarte limpezi! Oaspeții au avut o perioadă în care au avut posesie mai bună, dar nu au ajuns în situații de finalizare, apărarea focșăneană feușind să protejeze propria poartă!
Viitorul Curița – CSM Focșani 2007 2-4 (2-2)
CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Dediu, Beșa, Nistor, Mitală – Manu, Dorinel Popa, Alexandru Duca, Budeanu – Negoiță, Remus Popa. A mai jucat Tîrcă.
dsc_0787Pe banca tehnică a stat Vasile Burgă.
Au marcat de câte două ori Manu și Negoiță.
Oaspeții au deschis scorul prin  Negoiță, a fost apoi, 1-1, Manu a adus din nou echipa Focșaniului în avantaj, dar la pauză era 2-2! În repriza a doua Negoiță și Manu au recidivat și audsc_0874 fixat cu cele două goluri ale lor victoria CSM 2007: 4-2!
Antrenorul Vasile Burgă a spus că ”a fost un meci util! Au venit mai muți copii la echipă și ne-am stabilit ca strategie să le dăm tuturor jucătorilor să aibă jocuri în dsc_0793picioare, să intre în angrenajul de joc, să poată evolua fără probleme atunci când va fi nevoie de ei! În acest moment nu există echipă de bază ori echipă a doua! Pentru marțea viitoare vom păstra aceeleași formule, urmând ca echipa care a jucat astăzi (sâmbătă, n.n.) în deplasare, să joace acasă marți și invers. După care, vom schimba componența echipelor așa încât să avem mai multe variante cu relații de joc bine stabilite între jucători care vor fi evoluat împreună mai mult timp!”
Marți, 1 august, de la ora 18,00, CSM Focșani va întâlni pe Milcovul pe Metalul Buzău și, în deplasare, pe Victoria Traian.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter