Urmărește CSM Focșani 2007

Şah, Campionatul Naţional – Mălina-Andreea Aciu – o dată, aur, de două ori, argint şi o dată, bronz!

  • Cătălin Lucian Pătraşcu – aur şi bronz!
  • Matei Ionuţ-Acsinte – bronz!
  • CSM Focşani 2007 – şapte medalii la Campionatul Naţional de Şah pentru copii, juniori şi tineret!

Malina Aciu nou sahCampionatul Naţional Individual de şah de la Călimăneşti-Căciulata s-a încheiat cu un succes excepţional al sportivilor de la CSM Focşani 2007! Delegaţia focşăneană, participantă la cea mai importantă competiţie de şah pentru copii, juniori şi tineret din ţară, s-a întors acasă cu o salbă de şapte medalii cu n-a mai avut şahul vrâncean vreodată la întrecerile individuale!
Cea mai mare performanţă a fost reuşită de Mălina-Andreea Aciu, câştigătoare titlului naţional la şah clasic, a locului al doilea la şah rapid şi la blitz şi a locului al treilea la dezlegări, la fete 14 ani.

Cătălin-Lucian Pătraşcu, la băieţi 18 ani, a câştigat titlul de campion naţional la şah clasic şi medalia de bronz la blitz, în ultima zi a concursului şi locul nouă la şah rapid.
Rezultate foarte bune au obţinut şi Matei Ionuţ Acsinte – medalia de bronz la şah clasic – 18 ani, locul patru la blitz, locul şase la dezlegări şi locul zece la şah rapid, Cosmin Vasiliu – locul al cincilea, la şah clasic, locul şase la blitz, locul patru la dezlegări şi locul nouă la şah rapid – 16 ani, Teodora Avădăni, pe locul 8, la şah clasic şi locul şapte la blitz – 14 ani, Marius Daniel-Colac – locul cinci la şah rapid, 14 ani, Anamaria Raţă, locul opt la blitz – 12 ani, Alexandra-Ioana Banciu – locul şase la şah rapid, 14 ani, Ana-Maria Banciu, locul zece la blitz – 14 ani.
Am prezentat situaţia performanţelor şahiştilor clasaţi pe primele zece locuri. Dar şi ceilalţi sportivi ai CSM Focşani 2007 care au concurat în competiţia de la Călimăneşti-Căciulata au obţinut rezultate foarte bune, în limita obiectivului propus de ei înşişi şi de conducerea secţiei de şah. Despre toate acestea – şi despre participarea şahiştilor focşăneni la Campionatul Naţional, în general, vom reveni!

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn