Urmărește CSM Focșani 2007

Şah – Argint de două ori pentru CSM Focşani 2007!

Cosmin Vasiliu la Eforie 2014Şahiştii CSM Focşani 2007 au câştigat medaliile de argint ale Campionatului Naţional de echipe mixte copii, la categoriile de vârstă 12 ani şi 14 ani. Competiţia a avut Cristea Aurelian la Eforie 2014loc la Căciulata, de luni până miercuri, clubul focşănean fiind reprezentat de formaţiile de 12 ani, în componenţa Aurelian-Gabriel Cristea, Vlad-Daniel Ivan, Ştefan Dănilă, Alexandra-Ioana Banciu şi Carmen-Nicola Ioniţă, şi de 14 ani, în componenţa Cosmin Vasiliu, Dragoş-Cosmin Ion, Teodora Avădăni, Ana-Maria Banciu.

Performanţa sportivilor secţiei de şah a clubului este excepţională,  cele două noi medalii de argint adăugându-se celor trei medalii de aur, câştigate în acest an de echipa de băieţi, 16 ani şi celor două medalii de argint, cu care s-au întors de la campionatul naţional echipa de fete 20 ani şi juniorul Matei-Ionuţ Acsinte.

Despre performanţele şahiştilor focşăneni, într-o postare viitoare, un interviu cu preşedintele secţiei de şah a CSM Focşani 2007, Aurelian Grigore.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn