CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Revenire spectaculoasă şi victorie clară!

CSM Focşani 2007 – Politehnica Iaşi 28-21 (12-12)

Formaţii

CSM 2007 Focşani: Rusu, Ciubotaru – Toader, Sîsîeac, Constantin, Vasilache – 4 goluri, Rotaru – 1, Nelu – 1, Tănase – 6, Gheorghe – 1, Barbu – 3, Popa – 7, Neaţă – 2, Costache – 3, Stancu, Vasile.

Politehnica Iaşi: Mitrofan, Cristoloveanu, Zvîncă, Negru, Necoară, Ciobanu, Sabău, Folescu, Scalco, Torică, Sărăcilă, Burdun, Poenaru, Ciocoiu.

CSM Focşani a câştigat, sâmbătă, în Sala Polivalentă, în mod spectaculos o partidă începută foarte greu! Ieşenii, cu un joc în forţă, profitând de ratările în serie – între care şi două lovituri de la 7 metri, ale focşănenilor, au luat repede conducerea la diferenţă de patru goluri, pe care au menţinut-o până la 10-6, în minutul 22,00. În acel moment, antrenorul Viorel Ciubotaru a făcut mutarea meciului: a intrat în poarta CSM 2007, a apărat o lovitură de la 7 metri şi a continuat să apere, uneori excepţional, până la final! Gazdele au recuperat gol cu gol şi în pauză s-a intrat la egalitate: 12-12! În repriza a doua, jucătorii antrenaţi de Viorel Ciubotaru a găsit calea de a se apăra cu folos în faţa atacurilor purtate cu agresivitate de oaspeţi şi au finalizat cu o foarte bună eficienţă, în special de pe poziţia extremei stângi, de unde Popa şi Tănase au înscris de 13 ori! De altfel, omul părţii a doua a jocului, alături de Ciubotaru, a fost Robert Popa, care a jucat fiind răcit, însă a găsit, uneori, soluţii ce păreau imposibile, pentru a trimite de şase ori mingea în poarta Politehnicii! Ieşenii alcătuiesc o formaţie puternică, peste locul ocupat în clasament dacă ar fi să-i o raportăm la alte echipe care au jucat în Polivalentă în această toamnă. Dar sâmbătă focşănenii au făcut, mai cu seamă în repriza a doua, un joc dens, în creştere evidentă de calitate faţă de etapele anterioare.

În penultima etapă a turului, sămbăta viitoare, CSM Focşani 2007 va evolua la Alexandria, unde va întâlni pe ACS Handbal Teleorman.

Facebook
WhatsApp
Twitter