CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

CSM Focşani 2007 – Rapid Bucureşti 0-3 (12-25, 15-25, 15-25)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Mihaela Florescu, Iuliana Pintilie, Romina Coman, Mihaela Taskiran, Alexandra Blaga, Ancuţa Mihăeş, Andra Ciucu, Alexandra Ciucă, Mădălina Mocanu, Georgiana Tisianu.

Rapid Bucureşti: Andrada Cristea, Ana Armencea, Andrada Prepeliţă, Alina Signeanu, Andrada Poptean, Angela Răduca, Maria Picioroagă, Ana Popa, Adriana Costan, Maria Pană.

CSM Focşani 2007 a pierdut-o pe Adina Samoilă Sava care optat să se retragă din activitatea sportivă pentru a se pregăti pentru naştere unui copil. Felicitând pe valoroasa voleibalistă şi pe pe soţul său, profesorul şi arbitrul Alin Samoilă Sava pentru aşteptatul fericit eveniment, observăm şi că antrenorii Marian Rădulescu şi Romina Coman au operat modificări în jocul echipei, determinare de plecarea Adinei. Iar meciul cu Rapidul nu putea decât să fie cel mai dur test pentru a verifica în ce măsură se comportă o formula de joc sau alta. Cu siguranţă că antrenorii vor fi tras concluziile, însă din tribune s-a văzut o formaţie a Focşaniului care a evoluat bine, chiar dacă a pierdut! Lidera clasamentului a fost, indiscutabil, superioară, a câştigat pe merit, context în care este de neînţeles prestaţia arbitrilor care au dat mai multe decizii care au defavorizat gazdele provocând reacţii puternice ale spectatorilor! În primul set, scorul a fost strâns până la 6-6, după care rapidistele s-au impus cu 25-15. În setul al doilea, focşănencele au recuperat de la 4-14 la 14-18 iar ultimul set s-a rupt după 8-8.

În etapa următoare, sâmbătă, 1 decembrie, CSM Focşani 2007 va juca la Iaşi, cu Penicilina.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter