Urmărește CSM Focșani 2007

Remarcabil! Arte marțiale – CSM Focșani, 9 medalii mondiale pentru România!

DSCN1407Cinci medalii la Campionatul Mondial, 4 medalii, la Cupa Mondială de karate SKDUN!
Bogdan Alpreotesei – aur la kumite tineret la Campionatul Mondial!
George Popa – aur la Cupa Mondială!
Sensei Daniel Fusaru,  legitimat la Dinamo București – locul 1 la kata echipe seniori
Sportivii de la CSM Focșani 2007 au adus României 9 medalii la întrecerea mondială care a avut loc la Dabrowa-Gornica, în Polonia, în perioada 9/13 octombrie. La Campionatul Mondial au concurat juniorii Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Andreea Arginteanu, Dorian Hîrcan şi cadetul Dragoş Pantazică iar la Cupa Mondială, juniorul Laurențiu Nemuț, cadetul Adelina Popa și copiii copiii George Popa, Ştefan Gotu, Sebastian Codruz, Teodor Georgescu. Șapte dintre aceștia revin în țară cu medalii!
La Campionatul Mondial, Bogdan Alpreotesei s-a clasat pe primul loc și a primit medalia de aur la kumite tineret 68 kg., Dragoș Pantazică, pe locul al doilea, cu medalie de argint, la kumite echipe cadeți 55 kg. și pe locul al treilea, la kumite echipe mixt cadeți, iar Andreea Arginteanu a încheiat competiția pe locul al treilea la kumite junioare 57 kg. și pe locul al treilea la kate echipe junioare.
La Cupa Mondială, George Popa s-a clasat pe locul 1 la sanbon kumite copii 38 kg., Adelina Popa, pe locul 2 la kata junioare, Ștefan Gotu, pe locul 3 la sanbon kumite copii 45 kg. iar Laurențiu Nemuț, pe locul 3 la kumite juniori 60  kg.  
Antrenorul sportivilor de la CSM Focșani 2007, sensei Daniel Fusaru, a încheiat concursul cu medalie de aur pentru locul 1 la kata echipe seniori, locul 4 la kata individual și locul 4 la kata echipe mixt seniori.
La Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate SKDUN au participat pest 1200 de sportivi din 33 de țări.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn