CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Karate SKDUN – Andreea Arginteanu, locul I la kumite tineret la Cupa României!

DSCN0693Urmează Campionatul Mondial şi Cupa Mondială!

Cupa României pentru seniori şi tineret la karate SKDUN, ale cărei întreceri au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Bucureşti, a adus noi medalii sportivilor de la CSM Focşani 2007 pregătiţi de sensei Daniel Fusaru.

Cel mai bun rezultat îi aparţine Andreei Arginteanu, care a ocupat locul I la kumite tineret, 53 kg. şi locul II la kata tineret. Bogdan Alpreotesei s-a clasat pe locul III la kumite tineret, 70 kg. La Cupa de Toamnă, care a avut loc în aceeaşi perioadă, Sebastian Condruz a terminat pe primul loc la kata minicadeţi, Dragoş Pantazică, pe locul II la kumite juniori 70 kg., Ştefan Gotu, pe locul III la minicadeţi 40 kg. iar Emanuel Borş, pe locul III la kumite juniori 70 kg.

DSCN0650Pentru sportivii de la CSM Focşani 2007 urmează Campionatul Mondial de karate SKDUN din Serbia, din zilele de 10 şi 11 octombrie, la care vor reprezena România Andreea Arginteanu, la kata şi kumite individual tineret şi kata echipe, Bogdan Alpreotesei, la kumite individual tineret, Dragoş Pantazică, la kata şi kumite individual, sensei Daniel Fusaru la kata şi kumite individual, kata echipe masculin, şi mixt, kumite echipe masculin şi mixt, kumite open. La Cupa Mondială de karate SKDUN, care acompaniază Campionatul Mondial, vor concura Sebastian Condruz, Ştefan Gotu, GeorgePopa şi Adelina Popa, la kata şi kumite individual.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter