CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Karate – Andreea Arginteanu, Dragoş Pantazică şi George Dochioiu, campioni naţionali!

DSCN2663Sportivii de la CSM Focşani 2007 au mai obţinut trei medalii deDSCN0840 argint şi cinci de bronz!

Campioantul Naţional de karate SKDUN ale cărui întreceri au avut loc la Bucureşti, în Complexul Sportiv APOLLO, sâmbăta trecută, au fost o nouă competiţie de succes pentru sportivii de la CSM Focşani 2007 pregătiţi de sensei Daniel Fusaru, care au câştigat 11 medalii.

Au devenit campioni naţionali şi au primit medaliile de aur Andreea Arginteanu, la kata, juniori, Dragoş Pantazică, la kata, cadeţi şi George Dochioiu, la kumite, juniori +70 kg.

Pe locul al doilea, performanţă pentru care au primit medaliile de DSCN2691argint, s-au clasat Mihai Ciobanu, la kumite open, tineret, Andreea Arginteanu, la kumite junioare -50 kg. şi Andrei Mardare, la kata copii 2. Reuşita lui Mihai Ciobanu este şi mai de apreciat în condiţiile în care el a trecut la noua categorie de vârstă de doar de câteva luni! Şi Andreea Arginteanu are o performanţă remarcabilă, valoarosa sportivă nefiind complet refăcută după o mai veche accidentare.

Medalii de bronz pentru locul al treilea au obţinut Dragoş Pantazică, la kumite +65 kg., Bogdan Alpreotesei, la kata şi kumite juniori -65 kg., Laurenţiu Nemuţ, la kumite juniori -62 kg. şi Gabriela Popovici, la kumite, copii 3.

Sensei Daniel Fusaru, care a concurat pentru Dinamo Bucureşti, a DSCN2633câştigat, la rândul său, medalia de aur la kumite, la categoria de vârstă 35 de ani.

Pentru judoka de la CSM Focşani 2007 urmează, peste două săptămâni, etapa de campionat naţional de la Ploieşti şi Campionatul European de la Eger, în Ungaria, în perioada 5-7 aprilie.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter