CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Judo – Laris Borș, la 60 kg. și Bogdan Drîmbă, la 55 kg., pe locul III și medalii bronz, la etapa de Cupă Europeană U 21 de la Cluj-Napoca

Judoka de la CSM Focșani 2007 au avut prestații remarcabile la etapa de Cupă Europeană pentru juniori, de la Cluj-Napoca, de sâmbătă, 11 august.
La 55 kg., Bogdan Drîmbă s-a clasat al treilea, în urma victoriilor din meciurile cu Ioan Dzitac, din România, Liuboslav Grigorov, din Bulgaria, a înfrângerii din întâlnirea cu Dilshot Khalmatov, din Ucraina, și a meciului cîștigat înn recalificări în fața lui Denys Tupytskyi din Ucraina. La aceeași categorie, Alexandru Matei și Emil Neagu au încheiat concursul pe locul 7.
La 60 kg., Laris Borș a obținut medalia de bronz trecând de Jaba Papinashvili, din Georgia – locul 1 european la 55 kg., Leiba Naom, din Israel, au urmat înfrângerea din meciul cu Adil Osmanov, din Moldova, și a victoria din întâlnirea cu Dmytro Borodin, din Ucraina. Înaintea concursului de la Cluj Napoca, Laris Borș se afla pe locul 11 mondial și 5 european la juniori la ranking!
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter