Urmărește CSM Focșani 2007

Judo – Laris Borș, la 60 kg. și Bogdan Drîmbă, la 55 kg., pe locul III și medalii bronz, la etapa de Cupă Europeană U 21 de la Cluj-Napoca

Judoka de la CSM Focșani 2007 au avut prestații remarcabile la etapa de Cupă Europeană pentru juniori, de la Cluj-Napoca, de sâmbătă, 11 august.
La 55 kg., Bogdan Drîmbă s-a clasat al treilea, în urma victoriilor din meciurile cu Ioan Dzitac, din România, Liuboslav Grigorov, din Bulgaria, a înfrângerii din întâlnirea cu Dilshot Khalmatov, din Ucraina, și a meciului cîștigat înn recalificări în fața lui Denys Tupytskyi din Ucraina. La aceeași categorie, Alexandru Matei și Emil Neagu au încheiat concursul pe locul 7.
La 60 kg., Laris Borș a obținut medalia de bronz trecând de Jaba Papinashvili, din Georgia – locul 1 european la 55 kg., Leiba Naom, din Israel, au urmat înfrângerea din meciul cu Adil Osmanov, din Moldova, și a victoria din întâlnirea cu Dmytro Borodin, din Ucraina. Înaintea concursului de la Cluj Napoca, Laris Borș se afla pe locul 11 mondial și 5 european la juniori la ranking!
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn