Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Cupa României: CSM Focșani 2007 – KSE Tîrgu Secuiesc 3-0 (0-0)

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Săpunaru, Panaite, Beșa, Mihai – Manu (75 Budeanu), Salaoru, Negoescu (73 Chivu), Duca – Lupu, Remus Popa (82 Lăudatu).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma
KSE Tîrgu Secuiesc: Bunduc – Gall (63 Kanyo), Gothard Gajdo, Bagoly, Tamaș Gajdo, Bukur, Stanciu, Veress, Gazda (38 Vlădulescu), Păun, Ghinea.
Antrenor, Laszlo Polgar

Pe Milcovul miercuri, 15 august, CSM Focșani 2007 a întâlnit pe KSE Tîrgu Secuiesc în turul al doilea al Cupei României. În prima repriză, gazdele și-au creat o mulțime de ocazii de gol clare, dar ratate. Nu au reușit să trimită mingea în poarta oaspeților Săpunaru, Remus Popa de două ori, Lupu, Manu, Negoescu. Începutul părții a doua a adus primul gol al meciului: Negoescu a bătut bine o lovitură liberă de la 17 metri, Bunduc a respins în față și, pe fază, Lupu a reluat în gol! 1-0! Apoi, Beșa a reluat peste transversală mingea venită de la corner iar Duca a șutat puternic din unghi, puțin pe lângă vinclu, în minutul 61. Oaspeții au ieșit la joc, au avut minute bune cu linia de apărare dusă până aproape de centrul terenului, dar s-au expus în fața contrelor focșănenilor purtate pe dreapta de Săpunaru și Budeanu, pe stânga de Mihai și Duca și în centru de blocul condus de Lupu. În consecință, au urmat golurile înscrise de Lupu, în mintul 71 și Lăudatu, în minutul 85.
A fost o victorie clară, obținută după o prestație consistentă a jucătorilor antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma.
 
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.
+16
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn