Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal – Pledoarie pentru handbal la Polivalentă!

DSCN7550CSM Focşani 2007 – CSM Ploieşti 32-28 (13-11)

Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu, Ungureanu – Necoară – 3,DSCN7586 Sîsîeac – 2, Constantin, Vasilache, Rotaru – 1, Stoica, Tănase – 9, Gheorghe, Smeu – 9, Popa, Neaţă – 2, Stoian, Gramatic – 1, Năstăsie – 5.

În Sala Polivalentă din Focşani două bune formaţii de ligă a doua au făcut o partidă cu focuri de artificii: rapidă, spectaculoasă, cu multe soluţii tehnice şi tactice de rafinament şi cu multe goluri! Iar în prim planul acestui meci care a făcut o splendidă pledoarie pentru handbal s-a aflat echipa antrenată de profesorul Viorel Ciubotaru care s-a aflat la conducerea jocului, practic, DSCN7569de la început până la sfârşit. Diferenţa de scor a variat între unul şi cinci goluri, aşa cum era şi în ultimul minut de joc, atunci când într-o fază încurcată în jumătatea de teren focşăneană arbitrii au dat lovitură de la 7 metri pentru oaspeţi care au redus din handicap. Victoria gazdelor a fost reconfortantă şi cu atât mai meritată cu cât a venit în urma unei evoluţii de mare spectacol, cu siguranţă în apărare şi fulminată în atac unde Smeu şi Tănase (în foto), au înscris aproape două treimi din golurile echipei lor.

Remarcabilă a fost şi deschiderea partidei în care echipele au fost însoţite la intrarea în teren de grupa de juniori 4 ai LPS Focşani pregătiă de Lucian Tucan şi Ionel Vasile iar jucătorii şi antrenorii au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din tribune!

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn