Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal masculin: Trei jucători ai echipei de handbal masculin a CSM Focșani 2007 au fost convocați la Loturile Naționale de Seniori și Tineret ale României

‼️Trei jucători ai echipei de handbal masculin a CSM Focșani 2007 au fost convocați la Loturile Naționale de Seniori și Tineret ale României ‼️ 🤍💙🇹🇩
⚪🔵 Pe adresa clubului nostru au ajuns două înștiințări din partea Federației Române de Handbal referitoare la convocarea pentru pregătire la Loturile Naționale a celor trei handbaliști.
Este vorba despre portarul Alexandru Bucătaru, coordonatorul de joc Alexandru Golea și extrema dreaptă David Pavlov.
🇹🇩 Lotul Național de Seniori se va pregăti la Bistrița în perioada 10-20 decembrie, apoi handbaliștii pregătiți de Xavier Pascual vor juca la Trofeul Carpați de la Pitești (28-29 decembrie).
Alexandru Bucătaru a apărat incredibil aseară, la partida de campionat cu SCM Politehnica Timișoara, dând încredere coechipierilor săi pe întreaga durată a meciului.
Portarul Alexandru Bucătaru a avut 10 intervenții salvatoare în fața jucătorilor formației de pe Bega.
🇹🇩 Lotul Național de Tineret se va pregăti la Baia Mare în perioada 10-18 decembrie, unde va avea loc și Trofeul Carpați la handbal masculin (15-17 decembrie).
👏 Felicitări celor 3 jucători ai echipei de handbal a CSM Focșani 2007 ‼️
Felicitări întregii echipe pentru evoluțiile din 2023❗👏
✅ Din lotul nostru, în afară de jucătorii trecuți pe listă pentru partida cu timișorenii, de aseară, mai fac parte: Nikola Crnoglavac (accidentat), Vlăduț Lazoreac, Tiberius Toboșaru și Alexandru Muraru.
Baftă în continuare❗
Hai, România‼️🇹🇩
Hai, CSM Focșani 2007‼️🤍💙
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn