CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Zimbrilor – Focșaniul este pe locul 2!

CSM Satu Mare – CSM Focșani 2007 26-30
iordache v.-56-2Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea – 1 gol, Cadăr – 1, Gramatic, Rotaru, Gheorghe, Miroiu – 4, Popa – 5, Țuțu – 4, Mocanu, Rață – 4, Enache – 4, Răpciugă – 1, Năstăsie – 6.
CSM Focșani 2007 a reușit, în această seară o splendidă victorie în partida cu nou sosita în Liga Națională! Oaspeții au jucat ca o echipă solidă, care își cunoaște potențialul și nu le-au lăsat gazdelor nici o posibilitate de câștig! Au păstrat mereu o distanță de siguranță și s-au impus la diferență de patru goluri care putea fi mult mai consistentă dacă focșănenii valorificau și toate loviturile de la 7 metri de care au beneficiat!
A fost victoria întregii echipe, care are nu mai puțin de 9 marcatori și care a ținut în șah formația locală care nu a putut să înscrie, spre exemplu, nici un gol între minutele 51 și 58!
Cu cele trei puncte câștigate la Satu Mare, formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru se află pe locul al doilea al clasamentului!
În etapa viitoare, miercuri, 14 septembrie, CSM Focșani 2007 va juca în Sala Polivalentă, de la ora 18,30, cu Potaissa Turda.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter