Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik –CSM Focșani 2007 – Dinamo Tătăranu 12-0 (4-0)

DSCN4134Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Dumitriu (60 Cătălin Ivanciu), Nistor (60 Negrea), Chivu, Grama –DSCN4165 Negoescu (75 Toma) – Manu, Alexandru Duca, George Duca (60 Lăbunț) – Lupu, Remus Popa. A mai fost înscris pe foaia de joc Manuel Ivanciu.
Dinamo Tătăranu: Sabo – Băltărețu, Mușat, DSCN4147Grigore, Sandu, Marius Tatu, Jitianu, Stoica, Daniel Tatu, Nicu Toader, Dumitru.  Rezerve Boboc, Dragu, Anghel.
Au marcat Negoescu – 2, Manu – 2, Lupu – 3, Remus Popa – 2, Dumitriu – 1, Alexandru Duca – 1, Toma – 1.
Focșănenii au mai trimis de trei ori mingea în bară și au ratat două penaltiuri!
Au arbitrat Ionuț Grigore, la centru ajutat de asistenții Ionuț Salaoru și Cosmin Ignat. Observator de joc, Florin Tudosă.
DSCN4148Sâmbătă, 3 septembrie, 2016, a debutat în Superliga Altdorf Tehnik noua echipă de fotbal seniori a Focșaniului. Așa cum avea să spună după meci antrenorul Vasile Burgă, a fosDSCN4153t un antrenament cu public, Dinamo Tătăranu neputând fi decât un partener de pregătire pentru CSM 2007. Dinamoviștii s-au străduit, însă nu au putut face față unei formații, evident net superioare!
La prima partidă – oficială sau amicală – din existența sa echipa antrenată de Vasile Burgă și Adrian Toma a lăsat o impresie de coerență în joc, un bun serviciu la construcție, disciplină tactică și poftă de goluri. A marcat de 12 ori și putea să o mai facă de cel puțin două ori dacă nu DSCN4169rata din lovituri de penalitate!
Cei doi antrenori  – împreună cu jucătorii – au pus la punct un angrenaj fucțional în care foarte DSCN4210tinerii Alexandru Duca, Cătălin Ivanciu, Alexandru Duca, Dragoș Lăbunț, George Duca, Ionuț Manu, Remus Popa, Iulian Negoescu, Robert Negrea, în relațiile de joc se armonizează cu experimentații Gabriel Lazăr, Liviu Dumitriu, Ionuț Nistor, Emilian Chivu, Cătălin Grama.
Așa cum au decurs lucrurile în partida cu Dinamo Tătăranu, CSM Focșani 2007 pare o formație ce-și poate asuma cu succes promovarea în Liga a treia la finalul actualei ediții a Superligii Altdorf Tehnik.
DSCN4177Câteva sute de spectatori au urmărit din tribunele Milcovului meciul de sâmbătă seara, semn căDSCN4232 interesul pentru fotbal poate reveni la Focșani în condițiile în care există o echipă care să-și propună să facă performanță.
La meci a asistat și primarul Cristi Misăilă, inițiatorul proiectului de hotărâre prin care a fost reînființată echipa de fotbal seniori a Focșaniului. La finalul partidei cu Dinamo Tătăranu, primarul Cristi Misăilă s-a întreținut cu unii spectatori după care s-a întâlnit cu fotbaliștii!
Următorul joc al CSM Focșani 2007 va fi sâmbăta viitoare, la Slobozia Ciorăști, cu Voința.                         

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn