CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Națională – Victorie importantă la Satu Mare!

handbalCSM Satu Mare – CSM Focșani 2007 26-29 (12-14)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Ragea, Cadăr, Gramatic, Rotaru – 1, Miroiu – 7, Neață, Țuțu – 4, Băluț – 3, Mocanu – 1, Rață – 5, Popovici, Enache, Eros – 4, Năstăsie – 4.
Echipa Focșaniului a reușit să câștige la Satu Mare acolo unde, cu o etapă înainte, CSU Suceava, contracandidata sa la locul al doilea în play-out, CSU Suceava, pierduse la diferen’ă de șase goluri. Victoria focșănenilor este foarte importantă pentru că le menține intacte șansele de evitare a barajului pentru rămânerea în Liga Națională! Gazdele au avut o perioadă mai bună în prima parte a meciului când au avut avantaj, în alternanță cu oaspeții,până la 11-10, după care CSM Focșani a preluat conducerea jocului – și a scorului, pe care nu a mai cedat-o până la sfârșit. A fost victoria întregii echipe, din care au marcat opt dintre cei 14 jucători de câmp!
În celălalt meci al etapei, Steaua București a câștigat la Făgăraș, cu 23-19 și, cu trei etape înainte de final, mai are nevoie de un punct pentru a se fi în afara barajului!
Miercuri, 17 mai, de la ora 18,30, CSM Focșani 2007 va juca în Sala Polivalentă cu CSU Suceva.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter