CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Liga Națională – Victorie importantă la Satu Mare!

handbalCSM Satu Mare – CSM Focșani 2007 26-29 (12-14)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze – Ragea, Cadăr, Gramatic, Rotaru – 1, Miroiu – 7, Neață, Țuțu – 4, Băluț – 3, Mocanu – 1, Rață – 5, Popovici, Enache, Eros – 4, Năstăsie – 4.
Echipa Focșaniului a reușit să câștige la Satu Mare acolo unde, cu o etapă înainte, CSU Suceava, contracandidata sa la locul al doilea în play-out, CSU Suceava, pierduse la diferen’ă de șase goluri. Victoria focșănenilor este foarte importantă pentru că le menține intacte șansele de evitare a barajului pentru rămânerea în Liga Națională! Gazdele au avut o perioadă mai bună în prima parte a meciului când au avut avantaj, în alternanță cu oaspeții,până la 11-10, după care CSM Focșani a preluat conducerea jocului – și a scorului, pe care nu a mai cedat-o până la sfârșit. A fost victoria întregii echipe, din care au marcat opt dintre cei 14 jucători de câmp!
În celălalt meci al etapei, Steaua București a câștigat la Făgăraș, cu 23-19 și, cu trei etape înainte de final, mai are nevoie de un punct pentru a se fi în afara barajului!
Miercuri, 17 mai, de la ora 18,30, CSM Focșani 2007 va juca în Sala Polivalentă cu CSU Suceva.

Facebook
WhatsApp
Twitter