Urmărește CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 este campioana Vrancei!

  • Duminică, echipa Focșaniului a câștigat la Nănești cu Tractorul, scor,  5-0(3-0)

fotbal-csm-focsani-2007-la-nanesti-14-mai-2017Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Tîrcă, Parlac, Mitală, Manu – Lupu, Dorinel Popa (Negoescu), Chivu (Valentin Ion), Pădineanu (Alexandru Duca) – Predoiu (Remus Popa), Pasăre (Negoiță).
CSM Focșani 2007 este, începând de duminică, 14 mai, și din perspectiva aritmeticii, campioana Vrancei în ediția 2016-2017 a Superlgii Altdorf Tehnik! A fost un final previzibil încă de al începerea întrecerii construit cu migală și metodic de banca tehnică împreună cu grupul de fotbaliști pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma. Echipa Focșaniului, cu jucători de bună calitate, ma marcat în 18 jocuri de 125 de ori și a primit doar 7 goluri. Până la barajul pentru promovare cei doi antrenori pot încă îmbunătăți jocul echipei așa încât să poată oferi, după cele două meciuri de baraj, susținătorilor, bucuria promovării!
Duminică, la Nănești, CSM Focșani 2007 a marcat de cinci ori, mai putea să o facă de cel puțin patru ori. Tractorul a scăpat de gol în minutul 10, când Predoiu a șutat puternic peste poartă. Dar au urmat golurile din minutul 17 al lui Lupu din centrarea lui Manu, din minutul 20 – autor, Predoiu cu o minge șutată violent de la 20 de metri și Pădineanu care a finalizat centrarea din corner a lui Dorinel Popa. Până la pauză, au fost aproape de gol Pasăre și Manu, de la Focșani și Apostol, de la Nănești. În repriza formația Focșaniului cu liniile de mijloc și atac schimbate complet au continuat să domine și în minul 60, Dorinel Popa a înscris la vinclu din lovitură liberă de la 20 de metri, în minutul 62, Remus Popa a șutat în portar din poziție favorabilă iar Negoiță a închis scorul în minutul 75 cu golul de 0-5 marcat printr-un șut de la 18 metri. În minutul 80, Alexandru Duca a driblat tot ce a întâlnit în cale, însă mingea șutată de el a fost respinsă de portarul Tractorului.
Joi, 18 mai, de la ora 18,00, CSM Focșani și Tractorul Nănești se vor întâlni din nou, dar în semifinalele Cupei României, pe stadionul Milcovul!          
 
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn