Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007 are un nou preparator fizic!

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni stând jos şi interior
Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 are un nou preparator fizic. Este Marko Isakovic, sârb care a lucrat la HC Dobrogea Sud Constanța și la CSM Bucuresti. Marko Isakovic a semnat cu echipa Focșaniului pentru un an. Conducerea clubului și cea a echipei îi urează bun venit cu încredințarea că munca sa la Focșani va fi cu mare folos și că va contribui din plin la îndeplinirea obiectivelor CSM 2007 pentru viitorul sezon.
Fostul preparator fizic al echipei, Mihajlo Samardzija, și-a reziliat contractul din motive familiale. Conducerea clubului și cea a echipei de handbal au apreciat în mod deosebit modul în care Mihajlo Samardzija și-a onorat îndatoririle contractuale, în care asigurat pregătirea fizică a handbaliștilor CSM 2007, și îi dorește să aibă o carieră plină de succese în continuare.
Handbaliștii focșăneni și conducerea CSM 2007 îi mulțumesc și lui Ilija Sladic, valorosul inter stănga căruia i-a expirat contractul și s-a întors în Serbia, pentru modul profesionist în care s-a pregătit și a jucat în cele trei sezoane la Focșani și îi urează să aibă sănătate și o viață plină cu satisfacții în sport și în general!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn