CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal, Divizia A, Victorie normală!

CSM Focşani 2007 – HC Buzău 2012 31-26(16-17)

 DSCN1203 DSCN1207 DSCN1210 DSCN1228

CSM Focşani 2007: Rusu, Ciubotaru – Sîsîeac – 2, Constantin – 1, Vasilache – 5, Rotaru – 5, Nelu – 8, Tănase – 3, Barbu, Necoară – 3, Popa – 4, Costache, Stancu.

 HC Buzău 2012: Muşat, Vasilescu, Andrei, Urse, Tudorache, Bratu, Sîrbu, Radu, Oprea, Dumitrache, Stoian, Leţu, Ion, Munteanu, Cîrstea.

 Linia de clasament arăta un joc disproporţionat între focşăneni şi buzoienii ca şi-au înfiinţat echipa în vara lui 2012. Iar începutul fulminant al gazdelor care au luat repede un avans de patru goluri alimenta ideea că în Sala Polivalentă, sâmbătă, va fi o învingătoare detaşată, CSM Focşani 2007. La 4-0, s-a întâmplat ceva inexplicabil în jocul elevilor profesorului Viorel Ciubotaru: parcă nu mai ştiau să se apere, să paseze, să tragă la poartă. Lipsiţi de conducătorul de joc, Iulian Neaţă, trecut pe foaia de joc, dar de nefolosit din cauza unei accidentări, au fost depăşiţi total de exuberanţa oaspeţilor care, în două minute, au preluat conducerea cu 5-4! Cumva, Viorel Ciubotaru a reuşit să-şi reechilibreze echipa, l-a trimis în teren pe experimentatul – şi valorosul, Gigi Nelu, şi focşănenii au revenit la conducere ca scor, dar evoluţia lor era departe de ceea ce arătaseră în dificilele partide cu Interhandbal, Bacău ori Călăraşi. La pauză, în avantaj au intrat oaspeţii: 17-16 pentru ei. În partea a doua a meciului, fără a excela, gazdele au egalat şi, pas cu pas, s-au distanţat la o diferenţă rezonabilă – 5 goluri în final, însă victoria lor a fost obţinută cu greutate, pentru că şi-au făcut viaţa grea cu propriile mâini prin deconcentrarea de după 4-0! Chiar şi în aceste condiţii, jucătorii CSM 2007 şi antrenorul merită apreciaţi pentru că au găsut resursele prin care au aşezat lucrurile în meci în ordinea firească. Adică aceea în care echipa mai bună să câştige!

 În etapa următoare, sâmbătă, 13 aprilie, CSM Focşani 2007 va juca la Bucureşti, cu Dinamo, o partidă în care este favorită!

 

Facebook
WhatsApp
Twitter