CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Arte marţiale – Sensei Daniel Fusaru şi Andreea Arginteanu, campioni europeni şi medalii de aur cu echipele României

  • DSCN0840Bogdan Alpreotesei şi Dragoş Pantazică, vicecampioni europeni şi medalii de argint

 Andrei Sfetcu şi Laurenţiu Nemuţ, medalii de bronz

Sportivii de la CSM Focşani 2007 au participat, sâmbătă şi duminică, la Campionatul European şi Cupa Europei la karate SKDUN. Reconfirmându-şi valoarea, într-o competiţie foarte puternică, elevii lui sensei Daniel Fusaru au câştigat 8 medalii, iar Daniel Fusaru, 3 medalii. La Campionatul European, Andreea Arginteanu a câştigat titlul de campioană europeană cu echipa României şi medalia de aur, la kumite echipe mixt, cadeţi, şi medalia de bronz la kumite echipe cadeţi, Bogdan Alpreotesei a terminat pe locul 2 şi a primit medalia de argint la kumite individual cadeţi -65 kg şi pe locul 3 cu echipa mixtă a României, la kumite iar Dragoş Pantazică s-a clasat pe locul 2 la kumite individual +55 kg. minicadeţi şi pe locul 3 cu echipa României, la kumite mixt cadeţi.

 La Cupa Europei, Andrei Sfetcu s-a clasat pe locul 3 la kumite individual -53 kg. minicadeţi, Laurenţiu Nemuţ, pe locul 3 la kumite individual, cadeţi 60 kg.

Prestaţii bune au avut şi Dorian Hârcan, clasat între primii 8 la Cupa Europei, ca şi George Dochioiu.

Sensei Daniel Fusaru, la Campionatul European, seniori, a câştigat titlul continental cu echipa României la kata şi a terminat competiţia pe locul 2 la kata echipe mixt şi la kata individual.

 Vom reveni cu amănunte după ce delagaţia sportivilor de la CSM Focşani 2007 va ajunge acasă.

 

Facebook
WhatsApp
Twitter