Urmărește CSM Focșani 2007

Handbal, CSM Focșani 2007 – CSM București 24-33 (12-18)

DSC_0140
Formații:
DSC_0306
 
CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea -1 gol, Cadăr, Gramatic, Silviu  Rotaru, Gheorghe, Miroiu – 4, Popa, Neață – 1, Țuțu – 4, Mocanu – 1, Rață – 4, Enache – 1, Eros – 1, Năstăsie – 7.
CSM București:  Iancu, Blazevic – Bermatonis – 1, Georgievski – 5, Saurina – 9, Stavrositu – 1, Humet – 4, Novac – 1, Șomlea, M
arijanac – 3, Negru – 4, Roșu – 2, Adrian Rotaru – 1, Aslanian – 1, Stamate.
CSM Focșani 2007 a întâlnit sâmbătă, 4 februarie, în Sala Polivalentă, pe CSM București în etapa a 17-a a LigiiDSC_0083 Naționale. Formația DSC_0235oaspete, obișnuită a cupelor europene, cu un lot extrem de puternic, în formă foarte bună, și-a confirmat din plin valoarea! Elevii profesorului Viorel Ciubotaru au jucat aproape de nivelul lor cel mai bun din acest moment, însă mai multe erori de construcție a jocului și ineficiența la finalizare din câteva rânduri i-au pus în situația de a pierde la un scor prea mare față de realitatea DSC_0119jocului!
Bucureștenii au marcat primii, chiar dacă cea dintâi intervenție a meciului – foarte bună – a fost a portarului focșănean Marocico. Apoi scorul a curs tot timpul în avantajul oaspeților care au intrat la pauză cu un plus de șase goluri. Repriza a doua a avut o perioadă în care jocul a mers în echilibru, cu o prestație foarte bună a focșănenilor. Diferența de scor a scăzut de mai multe ori la cinci goluri, dar ca și în tur, pe final DSC_0099CSM București a forțat și a câștigat cu lejeritate.
În echipa Focșaniului a reintrat, pentru câteva minute, George Cadăr, revenit după operația suferită în toamnă. Nu a jucat, însă, Adrian Băluț, care nu este, totuși la nivelul său fizic cel mai bun și nici Răzvan Răpciugă, în continuare în refacere după operația de la sfârșitul anului trecut.
Partida de sâmbătă, din Polivalentă a oferit un splendid spectacol handbalistic publicului care a umplut tribunele, ca de obicei când CSM Focșani 2007 joacă pe teren propriu. A fost un spectacol la care jucătorii gazdelor au avut partea lor consistentă de contribuție.
În etapa următoare, CSM Focșani 2007 va juca la Politehnica Timișoara, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16, 00. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn