CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Handbal Divizia A – Meci urât, dar victorie frumoasă!

DSCN6318CSM Focşani 2007 – CS HC Buzău 22-19 (12-11)

Formaţii

CSM Focşani 2007: Cloşcă, Rusu, Ungureanu – Năstăsie – 3 goluri, Mocanu, Popa – 3, Neaţă, Smeu – 1, Tănase – 2, Sîsîeac – 1, Nelu – 5, Şăitan, Vasilache, Gramatic – 1, Rotaru – 6.

CS HC Buzău: Manole, Vasilescu, Sîrbu, Păunescu, Tudorache, Stoichiţă, Drăgoi, Oprea, Mircescu, Carpiuc, Cîrstea, Burlacu, Muşat, Glodeanu, DSCN6347Chircă.

 Buzoienii au un lot mai valoros decât în trecutul campionat, dar nu pot emite pretenţii la un loc între primele 5-6 echipe ale primei serii a Campionatului Diviziei A! Formaţia încă nu are calitatea handbalistică necesară pentru aceasta. Are evidente limite de ordin tehnic şi tehnico-tactic, chiar dacă managementul clubului îşi doreşte – o dovedeşte limpede comportamentul unor oameni din staff-ul echipei oaspete din timpul jocului de astăzi din Sala Polivalentă. În încercarea de a câştiga la Focşani, buzoienii au vrut să compenseze lacunele pe care le au în jocul de handbal cu o duritate dusă la extrem şi permisă cu largheţe de arbitri. După ce, până DSCN6357la jumătatea primei reprize, focşănenii au jucat handbal de bună calitate şi conduceau cu 8-4, în minutele următoare s-au văzut dominaţi prin forţă fizică şi procedee specifice mai mult rugbiului, au fost egalaţi la 9 şi au intrat la pauză cu un avans de un gol, întorcând cu şansă scorul de la 9-11!

Prima repriză a mai avut parte de ceva handbal adevărat! Repriza a doua a fost de-a dreptul urâtă, elevii profesorului Viorel Ciubotaru intrând în jocul agresiv al adversarilor. Au fost foarte multe întreruperi, eliminări şi de o parte şi de alta, însă gazdele, cu un plus de valoare, au avut luciditatea să controleze cursul jocului şi să menţină o distanţă de siguranţă care să le permită să câştige indiferent de erorile arbitrilor şi duritatea din evoluţia DSCN6359buzoienilor. CSM Focşani 2007 a câştigat o victorie muncită, la care au contribuit într-o mare măsură portarii Cloşcă şi Rusu, cu unele intervenţii incredibile, dar şi toţi jucătorii de câmp pe care profesorul Ciubotaru i-a trimis în teren.

Nu a jucat deloc Iulian Neaţă, incomplet refăcut după ce, în etapa trecută a jucat, de asemenea, nerefăcut, împotriva Ploieştiului,.

Sâmbătă, 13 decembrie, CSM Focşani va juca tot în Sala Polivalentă, ultimul cău meci din turul campionatului, în compania Politehnicii Iaşi.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter