CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a –Sporting Liești – CSM Focșani 2007 2-1 (1-0)

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Panaite (Pădineanu), Beșa, Mihai – Manu (Parlac), Lupu (Remus Popa), Chivu (Pascu), Budeanu – Predoiu, Pasăre.
Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Salaoru, Duca.

CSM Focșani 2007 și-a încheiat, sâmbătă, 19 mai, la Liești, cu Sporting, jocurile primului său campionat în Liga a III-a de la reînființare. În primele 3 minute, Pasăre s-a aflat de două ori aproape de gol, lieștenii au replicat prin șutul lui Dănăilă, și lovitura de cap a lui Zaharia, toate, rămase fără efect. În minutul 12, Zaharia a fost faultat în careu de Panaite și tot el a transformat lovitura de pedeapsă: 1-0! În minutul 26,
Manu a șutat puternic iar portarul gazdelor a respins, în minutul 35, Predoiu nu a reușit să lovească decisiv din mijlocul careului gazdelor, iar în minutul 38, același Predoiu a fost eliminat după ce a protestat pentru că centralul nu a acordat penalty după ce Pasăre a fost faultat în careul Sporting-ului. În zece jucători, CSM Focșani 2007 a reușit egalarea în minutul 56, prin Lupu care i-a furat mingea unui apărător lieștean și, din dreapta, a marcat cu un șut la colțul lung: 1-1!
În minutul 73, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă pentru un inexistent henț în careu al lui Lupu și Zaharia a înscris pentru 2-1. În minutul 88, Pasăre a scăpat singur spre poartă, dar mingea șutată de el a fost prinsă de portarul Lieștiului.
CSM Focșani se află pe locul 10 al clasamentului, același pe care îl va ocupa și la finalul campionatului.
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter