Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a –Sporting Liești – CSM Focșani 2007 2-1 (1-0)

Fotografia postată de CSM Focșani 2007 oficial.

Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Panaite (Pădineanu), Beșa, Mihai – Manu (Parlac), Lupu (Remus Popa), Chivu (Pascu), Budeanu – Predoiu, Pasăre.
Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Salaoru, Duca.

CSM Focșani 2007 și-a încheiat, sâmbătă, 19 mai, la Liești, cu Sporting, jocurile primului său campionat în Liga a III-a de la reînființare. În primele 3 minute, Pasăre s-a aflat de două ori aproape de gol, lieștenii au replicat prin șutul lui Dănăilă, și lovitura de cap a lui Zaharia, toate, rămase fără efect. În minutul 12, Zaharia a fost faultat în careu de Panaite și tot el a transformat lovitura de pedeapsă: 1-0! În minutul 26,
Manu a șutat puternic iar portarul gazdelor a respins, în minutul 35, Predoiu nu a reușit să lovească decisiv din mijlocul careului gazdelor, iar în minutul 38, același Predoiu a fost eliminat după ce a protestat pentru că centralul nu a acordat penalty după ce Pasăre a fost faultat în careul Sporting-ului. În zece jucători, CSM Focșani 2007 a reușit egalarea în minutul 56, prin Lupu care i-a furat mingea unui apărător lieștean și, din dreapta, a marcat cu un șut la colțul lung: 1-1!
În minutul 73, arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă pentru un inexistent henț în careu al lui Lupu și Zaharia a înscris pentru 2-1. În minutul 88, Pasăre a scăpat singur spre poartă, dar mingea șutată de el a fost prinsă de portarul Lieștiului.
CSM Focșani se află pe locul 10 al clasamentului, același pe care îl va ocupa și la finalul campionatului.
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn