Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii încep pe Milcovul sezonul de primăvară!

CSM Focșani 2007 – CSM Bacău sâmbătă, 13 martie, de la ora 15:00

Lotul cu care CSM Focșani 2007 va juca returul: Geantă, Apenciucesei și Preda – portari și jucătorii de câmp Juncănaru, Săpunaru, Vîlsea, Moisi, Panaite, Bratu, Găină, Dragomir, Negoiță, Băciuț, Benkaid, Stancu, Bodea, Preoteasa, Vîlsan, Negruț, Istrati, Manu, Strătilă, Taciuc, Gorovei, Jurj, Lemac. Sunt nerefăcuți Pădineanu și Paizan.

Antrenori: Alin Chița, principal și Marcel Abăluță – secund.

           Echipele de Liga a III-a reiau competiția în week-end-ul ce urmează, cu etapa a 11-a a Campionatului. CSM Focșani 2007 va juca pe Milcovul sâmbătă, 13 februarie, de la ora 15:00, în compania CSM Bacău, echipă care i-a pricinuit pagube importante de când a revenit în Liga a III-a. Prima dată, după un egal la Bacău, când focșănenii porniseră la drum cu gândul promovări le-au plecat prin demisie antrenorii, a doua oară, în turul campionatului 2020-2021, tot în deplasare, CSM 2007 a lăsat 2 puncte după ce a condus cu 2-0. Cele două puncte pierdute s-ar putea să se dovedească decisive în încercarea focșănenilor de a ajunge la barajul pentru urcarea în Liga a II-a. În aceste circumstanțe, gazdele de sâmbătă au nevoie de toată concentrarea de care sunt în stare pentru a trece de o adversară incomodă pentru ei. Focșănenii nu ar trebui, totuși, să aibă probleme în a obține toate punctele puse în joc! În meciurile de pregătire au arătat suficientă constanță și un bun nivel al jocului. Au câștigat toate partidele, unele cu formații care își propun, la rândul lor, promovarea în Liga a II-a. CSM 2007 pare mai sigură în apărare decât în anii anteriori, are un mijloc mai solid, chiar mai creativ iar vârfurile – de meserie sau de circumstanță, au dovedit că știu să finalizeze din situațiile de gol în care ajung.

Ultima parte a campionatului începe pentru focșăneni cu același obiectiv de la debutul campionatului – promovarea! Ceea ce presupune, mai întâi, clasarea pe unul dintre primele două locuri al clasamentului seriei a 2-a. Așa cum arată ierarhia actuală, fotbaliștii pregătiți de Alin Chița vor concura pe un culoar foarte strâmt, din care nu-și pot permite nici o deviere. Altfel spus, sunt obligați să nu piardă nici un punct! De fapt, sunt datori să nu piardă nici un punct! Au avut condiții de pregătire foarte bune și este momentul să arate că s-au și pregătit pentru o competiție în care trebuie să fie câștigători.

(Text preluat din Monitorul de Vrancea)

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn