Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii au luat startul pregătirilor!

• Joi, 11 iunie echipa va pleca în cantonament la Covasna; primul amical va fi sâmbătă, 20 iulie, la Buzău
Fotbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au luat startul spre Liga a II-a. Primul pas pe dificilul drum spre promovare este o foarte bună pregătire de vară. La reunire, lotul focșănenilor arată bine. Au rămas, practic, toți jucătorii cu care CSM 2007 a încheiat campionatul trecut, mai puțin Iulian Negoescu, retras din motive medicale și Cătălin Dediu. La primul antrenament al verii – la care au asistat președintele Marius Bratu care a discutat cu jucătorii, au intrat pe terenul 2 al Stadionului Milcovul și au început să lucreze sub conducerea antrenorilor Vasile Burgă, Adrian Toma și Gabriel Lazăr – antrenor pentru portari: Dogaru, Alexandru Apenciucesei, Petrescu, Salaoru, Panaite, Mihai, Săpunaru, Lupu, Manu, Pădineanu, Sterian, Paizan, Lăudatu, Andrei Apenciucesei, Pasăre, Predoiu, Remus Popa, Asanache, Chiriac. Împreună cu ei au început primul antrenament al perioadei de pregătire nou veniții Dragoș Trașcă, portar, de la Dinamo București, Alin Pencea și Crinel Stoica, de la Târgoviște, Antonio Ristea, de la Ploiești, Alin Mocanu, Vlad Mocanu și Ștefan Adăscăliței, de la Bacău, Ionuț Neamțu, de la Horezu, Dănuț Munteanu, de la Timișoara. În lot se regăsesc și juniori ce vor evolua și pentru echipele de juniori republicani ale clubului.
După trei zile de acomodare a jucătorilor la efort, joi, 11 iulie, echipa va pleca pentru zece zile în cantonament la Covasna, acolo unde a făcut pregătirea montană în ultimele două ierni. La capătul cantonamenului, la venirea spre casă, CSM Focșani 2007 va avea primul amical din această perioadă, cu CSM Buzău, sâmbătă, 20 iulie.
În pogramul de jocuri de pregătire comunicat cu puțin timp în urmă a intervenit o modificare: la 27 iulie, echipa focșăneană nu va mai întâlni pe Aerostar Bacău, ci pe Victoria Traian.
Calendarul complet al amicalelor: sâmbătă, 20 iulie, cu promovata în Liga a II-a CSM Buzău, în deplasare; miercuri,24 iulie, pe Milcovul, cu CSM Buzău; sâmbătă,27 iulie, cu CSM Bacău, pe Milcovul și cu VictoriaTraian, în deplasare; miercuri, 31 iulie, cu CSM Bacău, în deplasare și cu Oțelul Galați, acasa; sâmbătă, 3 august, cu Metalul Buzău, în deplasare și cu CSM Râmnicu Sărat, acasă; miercuri 7 august, cu Dunărea de Jos, în deplasare și cu Metalul Buzău, acasă; sâmbătă, 10 august, cu Dunărea de Jos pe Milcovul și cu CSM
Râmnicu Sărat, în deplasare; miercuri, 14 august, partidă din Cupa României; sâmbătă 17 august, cu Aerostar Bacău, pe Milcovul.
După parcurgerea programului de pregătire, conducerea secției și antrtenorii vor decide asupra componenței finale a lotului cu care CSM Focșani 2007 va începe campionatul la capătul căruia este așteptată promovarea!
(Text preluat sin Monitorul de Vrancea)
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport, cer, iarbă, copac, nor, în aer liber şi natură
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn