Urmărește CSM Focșani 2007

Comunicat de presă – Handbal – La CSM Focșani 2007 au venit trei noi jucători și au prelungit contractele șase jucători aflați la final de contract!

Echipa de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 are stabilit lotul pentru ediția de campionat 2019-2020.
Au venit prin transfer sârbul Sașa Marijanac și românii George Cătălin Nuțu și Ovidiu George Cozorici.
Au prelungit contractele cu CSM Focșani 2007 Ilija Sladic, Mihăiță Miroiu, Valentin Pătru, Attila Eros, Emilian Marocico, Marius Ragea, Robert Popa.
În staff-ul tehnic a venit celebrul handbalist sârb Dalibor Cutura.
Le-au încetat contractele jucătorilor Bogdan Moisă, Silviu Rotaru, Călin Hagiu, Robert Năstăsie, Shota Tevzadze, Ionuț Posa ca și antrenorilor Bogdan Voica, Alexandru Acsinte, iar contractul cu antrenorul Sandu Iacob a încetat prin acordul părților.
Ceilalți jucători aflați în lot la terminarea campionatului 2018-2019 se află sub contract cu CSM Focșani 2007.

Scurtă prezentare a jucătorilor nou veniți
Sașa Marijanac – născut la 6 ianuarie 1989, 1,89 m, 93 kg. Este coordonator de joc, handbalist cu o impresionantă experiență internațională, evoluând încă de la debut în competiții europene: a jucat în Liga Campionilor, Cupa EHF sau Winners Cup. A evoluat 9 ediții de campionat la echipe din Serbia și trei ediții, la CSM București. Ultima dată a jucat pentru Voivodina, în Serbia.
George Cătălin Nuțu, născut la 24 aprilie 1995, 1,81 metri, 74 kg. Este extremă dreaptă, vine de la CSM Sighișoara. A mai jucat la CSS nr. 2 Baia Mare.
Ovidiu George Cozorici, născut în 2000, vine de la LPS Suceava, a fost vicecampion național de juniori 1 în 2018.
Conducerea CSM Focșani 2007 urează jucătorilor nou veniți în echipa de handbal a Focșaniului să aibă un campionat foarte bun și să îndeplinească obiectivul de intrare în play-off.
In același timp, conducerea clubului mulțumește antrenorilor și jucătorilor care nu mai fac parte din echipa handbalului focșănean pentru contribuția adusă la rezultatele din ultimii ani și le dorește să fie în continuare cel puțin tot atât de competitivi cum au fost la CSM Focșani 2007!
Echipa se va reuni după vacanță luni, 15 iulie, la ora 17:30, la Sala Polivalentă.
Petrică Butuc, ofițer de presă al CSM Focșani 2007
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, joacă un sport
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni făcând sport, teren de baschet, pantofi şi şort
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn