Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Liga a III-a – Debut de retur cu victorie focșăneană!

 

CSM Focșani 2007 – Ozana Târgu Neamț 4-1 (2-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Munteanu, Panaite, Riza – Costin, Adăscăliței (57 Pădineanu), Stancu, Manu (69 Stoica) – Taciuc (Petre) – Jurj (80 Zabun).

Ozana Târgu Neamț: Cotuna – Hodorogea, Vițelaru, Ichim, Iftimie – Șerban, Grigore, Mateiciuc, Sava – Aioanei, Ignea. Rezerve: Bălan, Onoica, Oncică, Mercaș.

În prima etapă a returului Ligii a III-a, Seria I, CSM Focșani 2007 a dispus

sâmbătă, 7 martie, pe stadionul Milcovul, de Ozana Târgu Neamț, cu 4-1 (2-1).

A fost o victorie indiscutabilă, oaspeții neavând, în afara golului, vreo altă mare situație de a înscrie, în timp ce gazdele au făcut risipă de ocazii! Meciul a început cu presiune a gazdelor în jumătatea nemțenilor și, în minutul 3, a apărut prima mare situație de gol: Manu, în excelentă formă, a făcut obișnuita sa cursă pe stânga, a centrat în careul mic, și de la câțiva metri Jurj a reluat, din cădere, peste transversală. Două minute mai târziu, Costin a fost faultat la margine careului, în lateral și Manu a șutat pe jos direct în gol: 1-0! În minutul 17, Jurj a făcut 2-0, la capătul unei alte curse a lui Manu, urmată d ecentrare. Au urmat minute cu nemțenii avînd posesie superioară și, în minutul 40, o combinație rapidă a lor l-a adus pe Mateiciuc în poziție de șut la circa 20 de metri lateral și valorosul jucător al Ozanei a trimis mingea, împarabil, în cross, aproape de vinclu: 2-1.

Partea doua a întâlnirii a început ca și prima, cu ocazii de gol ale gazdelor! În minutul 54, Stancu a bătut foarte bine o lovitură liberă de la colțul careului și mingea s-a dus în transversală. Modificările de distribuție operate de Alin Chița au generat creșterea vitezei de joc la construcție care a destabilizat în dese rânduri apărarea oaspeților. Ozaziile de gol s-au înmulțit la poarta lui Cotuna. În minutul 62, Jurj, din careu a reluat puternic în bară, același vârf reluând apoi peste transversală mingea centrată de Costin. În minutul 68, Petre a trimis lung, peste apărea adversă la Costin care, din unghi, a șutat și a dus scorul la 3-1. Juncănaru nu l-a putut bate pe portarul advers care i-a respins mingea șutată la semiînălțime, în minutul 75 iar Zabun, în minutul 84, doar cu Cotuna în față, a preferat un dribling în plus și a fost blocat. Golul al patrulea al gazdelor a venit, totuși, în minutul 86 când Bobo Panaite a reluat cu latul, imparabil, din careu mingea trimisă din corner de Petre. Ultima situație de gol a meciului i-a aparținut lui Costin care nu a ajuns la mingea centrată de Stoica în mintul 88. Ozana a avut un șut periculos în partea a doua a meciului, dar Apenciucesei a respins, spectaculos și eficient, și a rămas doar cu golul primit în minutul 40.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn