Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal amical – Un antrenament reușit!

 

* CSM Focșani 2007 – Sportul Chiscani 8-0 (3-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Trașcă – Săpunaru, Munteanu, Panaite, Riza – Lazăr, Adăscăliței, Stancu, Manu – Taciuc, Jurj. Au mai jucat Horvath, Stoica, Petre, Costin, Predoiu.

Sportul Chiscani: Constandache – Ion, Ioniță, Baciu, Dobrin, Chihaia, Pascu, Stroe, Sima, Gheorghe, Bolozan. Rezerve: Barbu, Giol, Enache, Chiriac, Grozea, Simion.

CSM Focșani 2007 a făcut sâmbătă, 29 februarie, cu o săptămână înainte de începerea returului, un antrenament reușit! A întâlnit o parteneră de joc aspirantă la promovarea în Liga a III-a și care avusese prestații bune în anterioarele meciuri de pregătire. Oaspeții au și pus oarece probleme focșănenilor în prima repriză când nu s-au lăsat dsescoperiți în apărare și au fost odată aproape de gol. În partea a doua a întâlnirii, au ieșit la joc în speranța a, măcar, golului de onoare, dar au fost taxați sever de atacul gazdelor. Ceea ce s-a văzut la acest joc, dar și la precedentele, este că echipa Focșaniului găsește greu soluții pentru desfacerea apărărilor care stau în propria jumătate de teren, însă este productivă – construiește repede și finalizează -împotriva echipelor care urcă apărările spre zona de centru. În săptămâna care a rămas până la partida cu Ozana Târgu Neamț, Alin Chița are timpul necesar pentru a pune la punct ceea ce este de pus la punct până sâmbăta viitoare.

Primul gol al meciului de sâmbătă, a fost de autor. Fusese anunțat de ocazia lui Taciuc din minutul 10 și de presiunea focșăneană de până atunci – minutul 25, însă nu a fost rezultatul unei combinații fără de replică, ci al inspirației lui Lazăr care a reluat din foarfecă, în plasa porții oaspeților, mingea respinsă de aceștia la marginea careului mare! Al doliea gol, însă, a venit după combinația dintre Lazăr, Jurj și Stancu, ultimul fiind la finalizare: 2-0! În minutul 42, Constandache a respins șutul lui Stancu, însă în minutul 45 colegul său de echipă, Baciu, în încercarea de a evita golul, a reluat tare în poarta proprie: 3-0! În partea a doua a meciului la CSM 2007 au intrat mai întâi Costin, apoi, Stoica, Petre, Predoiu, Horvath. Scorul a luat proporții începând cu minutul 55, când Jurj a șutat frumos, în diagonală, aproape de vinclu și a făcut 4-0. În minutele următoare au înscris Costin, minutul 60, Predoiu, în minutele 78 și 81 și Stoica, în minutul 84. Brăilenii au avut două situații în care au pus probleme apărării focșănene, însă Horvath nu a putut fi depășit.

În poarta CSM 2007 a fost până la jumătatea celei de a doua reprize Trașcă, revenit la Focșani după ce plecase înainte de începerea campionatulului.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn