CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a: CSM Focșani 2007 – AFC Csikszereda Miercurea Ciuc 2-2 (2-2)

dsc_0200Formația CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Panaite, Beșa, Mihai (78 Săpunaru) – Manu (76 Remus Popa), Lupu, Dorinel Popa, Ștefan Pădineanu (59 Budeanu) – Pasăre, Predoiu (86 Valentin Ion).
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma
CSM Focșani 2007 a început în trombă, ca și în alte meciuri de pe Milcovul, și în cinci minute a avut cinci cornere, la ultimul Panaite reluând periculos cu capul mingea prinsă, însă de Horvat. În minutul 10, Pasăre a primit mingea pe stânga, a întrat în careu și din unghi a marcat pentru 1-0! Oaspeții au urcat cu luniile în terenul gazdelor, dar o acțiune pe centru a dus mingea la Predoiu care a înscris pentru 2-0! Minutele care au urmat au arătat că ciucanii au forța să revină! Csikszereda a înscris de două ori în urma dsc_0234unor contre tăioase, când au speculat spațiile libere lăsate în apărare de focșănenii împinși în atac de frumusețea reușitelor de până atunci. În minutul 20, Gyergyi a primit mingea în stânga în unghi de unde a șutat în diagonală, pe sus, și a redus din handicap. A urmat o perioadă de joc echilibrat, dar mai inspirați, oaspeții au marcat din careu golul egalării în minutul 37 prin Hodgyai!
Începutul părții a doua a meciului a aparținut CSM Focșani 2007 care putea înscrie în minutul 55 când Pasăre a intrat încă o dată în careu din zonă laterală, a șutat, Horvat a respins, iar după cornerul care a urmat Dorinel Popa a șutat de la 16 metri, prea slab pentru a-l putea bate pe portarul ciucanilor. Au urmat câteva situații de atac periculoase al oaspeților, rezolvate de Lazăr sau de jucătorii din apărare, iar în atac Pasăre a creat o fază de gol, nefructificată, în minutul 80.
În etapa următoare, sâmbătă, 18 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu Olimpic Cetate dsc_0239dsc_0247dsc_0266Rîșnov.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter