CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Cupa României: CSM Focșani 2007 – Știința Miroslava 0-5 (0-2)

dsc_0941Formații
CSM Focșani 2007:Lazăr – Dediu, Parlac ( 68 Budeanu), Beșa, Mihai – Lupu, Valentin Ion (60 Manu), Zaharia, Pădineanu – Predoiu (43 Pasăre), Remus Popa.

Știința Miroslava: Avram – Bucur, Crișan, Mateciuc, Cernăuțanu – Săvoaia, Izmană, Taciuc (Viorică), Agrigoroaiei (49 Maxim) – Nemțanu, Buhăcianu.
Meciul din etapa a patra a Cupei României dintre CSM Focșani 2007 și Știința Miroslava de marți de pe stadionul Milcovul, a pornit din start dezechilibrat: o decizie a unei comisii a FR Fotbal a statuat obligația fiecărei echipe de a folosi în jucătorii tineri prevăzuți pentru categoria din care provin. În consecință formația focșăneană a avut în teren permanent trei fotbaliști sub 19 ani, în timp ce oaspeții au avut în teren trei jucători sub 21 de ani! În prima repriză, nu a fost o diferență dsc_0965evidentă în joc între cele două echipe, divizionarii de ligă a doua marcând din două penalty-uri – după două faulturi inutile comise a focșăneni în careu – prin același jucător – Săvoaia, în minutele 21 și 43
De partea cealaltă, în minutul 10, Remus Popa a șutat excelent de la 25 de metri, la vinclu, de unde Avram a respins în corner, în minutul 30, Predoiu a primit pe poziție viitoare, a întrat în careu din lateral dreapta și a șutat la colțul lung, dar puțin pe lângă bară! În minutul 35, Valentin Ion a șutat de la 20 de metri din lovitură liberă, mingea a fost respinsă greu în bară de Avram, un minut mai târziu, Predoiu a intrat în careul mic, dar mingea centrată de el pe jos pentru Remus Popa a fost respinsă în corner. În minutul 43, Predoiu a fost accidentat și nu a mai putut continua, fiind înlocuit cu Pasăre.
În minutul 46, Crișan de la oaspeți a fost eliminat după ce l-a faultat dur pe Remus Popa, gazdele dsc_0984dsc_0997au urcat liniile forțând golul, încercând să profite de omul în plus, dar au încris oaspeții pe contraatac profitând de spațiile mari din apărarea focșăneană: în minutul 65, Taciuc, iar în ultimele patru minute de joc, Buhăceanu și Maxim.
Focșănenii au avut marile lor situații de gol, dar le-au risipit: în minutul 62, Beșa, liber la 14 metri de poarta Miroslavei, a trimis mingea mult peste transversală, în minutul 78, Pasăre a șutat puternic, Avram a respins, Remus Popa a reluat din lateral iar Avram a respins din nou. În minutul 83, Pădineanu a fost eliminat după al doilea galben dat pentru o simulare discutabilă iar în minutul 89 Pasăre a șutat în transversală, mingea a revenit la Remus Popa care a reluat din plonjon cu capul iar Avram a prins mingea!
Facebook
WhatsApp
Twitter