CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Fotbal, Liga a III-a, CSM Focșani 2007 – CSM Bucovina Rădăuți 0-0

dsc_0673
Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Beșa, Panaite (70 Duca) , Mihai – Lupu (83 Manu), Dorinel Popa, Chivu, Pădineanu (46 Zaharia) – Predoiu, Pasăre (70 Remus Popa).
CSM Bucovina Rădăuți: Puianu – Alexandru, Vițu, Antonesi, Vișinar – Ungureanu, Jamilu, Stoian (75 Macovei), Dumitru (35 Ciobanu) – Ionesi (65Bălan), Timiș (83 Mihai).
Bucovina Rădăuți, echipă promovată în Liga a III-a odată cu echipa Focșaniului a venit la Focșani să joace la egal și, dacă se poate, să încerce și victoria! În minutul 5, oaspeții au fost aproape de gol: Ungureanu, liber la 8 metri de poarta focșănenilor a reluat fulgerător mingea dsc_0706venită din partea stângă a atacului Bucovinei, dar mingea a zguduit bara din stânga lui Lazăr. A fost prima dintre cele două mari situații de gol pe care le-au avut-o oaspeții!
Fotbaliștii focșăneni, au reacționat ca o echipă conștientă de propriile forțe, au combinat mult, au deschis pe laturi ori au pasat în adâncime pentru Pasăre și Predoiu. În minutul 17, Predoiu a fost lansat de Pădineanu în zonă centrală, l-a văzut ieșit la 6 metri de poartă pe Puianu, a șutat lobat, dar portarul oaspeților a agățat mingea care se ducea spre gol și trimis-o în corner! În finalul primei reprize, o nouă contră a oaspeților i-a adus în situație clară de gol, anulată de intervenția  lui Lupu, cel care a respins fără fault, din lateral, mingea care urma să fie împinsă în gol de doi bucovineni!
Repriza a doua a fost dominată de focșăneni, oaspeții rezumându-se la contre, care nu au pus mari dsc_0766dsc_0769probleme apărării CSM 2007. În minutul 70, după un corner, în careul Rădăuțiului, Panaite a fost accidentat, destul de grav pentru a fi schimbat, jucătorii gazde au cerut vehement penalty, dar centralul n u a dat nimic. În minutul 74, Predoiu a câștigat încă unul dintre multele dueluri cu apărătorii adverși, a sprintat pe dreapta, a centrat pentru Remus Popa, în gura porții, însă înaintea vârfului focșănean a împins mingea în corner un apărător advers! În minutul 90, Zaharia a croșetat de toată frumusețea în careul Bucovinei, a șutat din lateral lângă bară, dar Puianu s-a întins și a respins în corner. De fapt, ultimele 16 minute au fost ale unei presiuni constante a focșănenilor în zona de apărare adversă, dar ca și în alte jocuri echipa Focșaniului a suferit la finalizare!
 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter