Urmărește CSM Focșani 2007

FOTBAL: CSM FOCȘANI 2007 SCM RÂMNICU VÂLCEA (câștigătoarea va fi gazda finalei), în prima semifinală!

FOTBAL ⚽
📢📢 CSM FOCȘANI 2007 🆚 SCM RÂMNICU VÂLCEA (câștigătoarea va fi gazda finalei), în prima semifinală!
🔴 MIERCURI, 12 iunie, ora 17.30
Meciul va avea loc pe Stadionul Milcovul din Focșani.
✅ În cea de-a doua semifinală,
CS Dinamo București 🆚 CSC Ghiroda&Giarmata Vii
Partida se va disputa la București, tot de la ora 17.30.
🇹🇩 FRF a organizat astăzi tragerea la sorți pentru stabilirea celor două noi semifinale care, ulterior, determină finala din care va promova a 6-a echipă, în această vară, din Liga 3 în Liga 2.
ℹ️ În clasamentul cu rezultatele înregistrate de finalistele învinse în barajele din semifinale și finale, cel mai slab stă Gloria Bistrița-Năsăud, cu 3 puncte acumulate din 12 posibile.
⚽ Clasament:
1. SCM Râmnicu Vâlcea/ 7 puncte
2. CSM Focșani 2007/ 7 puncte
3. CS Dinamo București/ 6 puncte
4. CSC Ghiroda&Giarmata Vii/ 4 puncte
5. Gloria Bistrița-Năsăud/ 3 puncte
Primele 4 echipe vor juca noi semifinale și finală, de aceasta dată într-o singură manșă, pentru un al 6-lea loc care duce în liga secundă.
Liga a II-a trece de la 20 la 22 echipe participante din campionatul următor, astfel că în acest sezon vor promova 6 echipe.
⚽ Competiția va fi formată din semifinale și finală (un singur joc pe terenul primei echipe extrase la ,,împerechere”), câștigătoarea finalei urmând a promova în Liga a II-a.
Cele 4 echipe învinse în finalele barajelor, care primesc încă o șansă la promovare, au fost decise în baza clasamentului de mai sus, în care au fost luate în calcul toate punctele acumulate în cele 4 meciuri de baraj disputate, în semifinale și finale.
🔴 La tragerea la sorți de astăzi, de la sediul FRF, bilele cu numele echipelor au fost introduse într-o singura urnă și primele două extrase au determinat primul joc, iar celelalte două au stabilit a doua semifinală.
Cum CSM Focșani 2007 și CS Dinamo București au fost extrase prima, respectiv a treia, acestea vor fi echipele gazdă din semifinale.
Reprezentanții FRF au transmis că echipa gazdă a finalei va fi câștigătoarea din semifinala CSM Focșani 2007 vs SCM Râmnicu Vâlcea.
📢📢 Finala se va juca sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17.30.
Hai, Focșani‼️ 🤍 💙
Baftă, băieți! 🍀💪🏆
Promovare în Liga a II-a‼️
Să umplem Stadionul Milcovul din Focșani❗
✅ Intrarea spectatorilor este liberă!
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn