CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Focșaniul are din nou echipă de fotbal în Liga a III-a!

  • Sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17,30, CSM Focșani 2007 – Teiul Poiana Teiului 3-2 (1-2)! 
  • Stadionul Milcovul, 24 iunie 2017, circa 1000 de spectatori

Echipedsc_0906
dsc_1242CSM Focșani 2007: Lazăr – Tîrcă, Parlac, Beșa, Mihai – Manu (75 Negoiță), Dorinel Popa,Valentin Ion (47 Negoescu), Lupu – Predoiu (81 Duca). Pasăre (60 Remus Popa). Au mai fost înscriși pe foia de joc Apenciucesei, Ionuț Nistor, Mitală.
Căpitan, Dorinel Popa
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma.
dsc_0827Teiul Poiana Teiului: Coșa – Georgescu, Costin Lupu, Nuțu, Șerban, Panainte, Matei-Țurcanu, dsc_1005Doboș, Cîmpanu, Ungureanu, Furtună. Au mai fost înscriși pe foaia de joc Bordianu, Severin, Negru, Andrei Nistor, Corfu.
Căpitan, Matei Țurcanu.
Antrenor secund, Paul Enache
Arbitri: Claudiu Marcu, Florin Iacob și Erchian Ionuș, toti, din Constanța.
Observatori: Liviu Seceanu, din Galați și Mircea Constantin, din Buzău.
Echipa de fotbal a Focșaniului și-a îndeplint, sâmbătă 24 iunie 2017, obiectivul ce i-a fost stabilit ladsc_0872 reînființare, în august 2016. După dubla de baraj cu Teiul Poiana Teiului, CSM Focșani 2007 a promovat în Liga a III-a de unde fusese scoasă în 2012 printr-o decizie adminstrativă a FR Fotbal.
Meciul retur a început, așa cum era de așteptat, cu atacuri ale focșănenilor, dar au deschis scorul nemțenii, în minutul 5, după o lovitură liberă de pe stânga și lovitura de cap  lui Matei. Focșănenii au reacționat, au fordsc_0857țat egalarea, mingea șutată de Tîrcă a lovit transversala în minutul 7 urmată de o altă minge care a lovit transversala porții lui Coșa după șutul puternic al lui Dorinel Popa, în minutul 20. Gazdele au dsc_1195fost aproape de gol în mai multe situații, însă au înscris abia în minutul 40, atunci când Dorinel Popa a reluat fulgerător, cu stângul, mingea respinsă de Coșa și prelungită în spate de Pasăre. Peste cinci minute, însă a venit autogolul lui Tîrcăși nemțenii au intrat în pauză cu 2-1 pentru ei! Scor care nu avea nici o legătură cu realitatea din teren!
În primul minut al reprizei secunde , Manu a intrat pe stânga în careul adversarilor și a șutat dsc_1103surprinzându-l pe Coșa, cu un șut la colțul lung: 2-2! Antrenorii Focșaniului au începu să facă obișnuitele schimbări: a ieșit Valentin Ion și a intrat Negoescu, apoi Remus Popa l-a înlocuit pedsc_0924 Pasăre. În minutul 55a venit dubla ocazie a CSM Focșani: Predoiu a trimis spre poartă, Coșa a respins până la  la Remus Popa care a reluat în bară! A urmat schimbarea lui Manu cu Negoiță, iar în minutul 80 Claudiu Mihai a transformat impecabil, cu stângul, în stânga lui Coșa, lângă bară, din lovitura liberă liberă de la 18 metri, ușor lateral, și 3-2! După 2-2, nemțenii avuseseră câteva situații periculoase, nefructificate. În minutul 81, Alexandru Duca i-a luat locul lui Predoiu și până la final tot focșănenii au fost mai dsc_1070aproape de gol!
Promovarea din 24 iunie 2017 marchează revenirea fotbalului focșănean în Liga adsc_0865 III-a!
Promovarea este prima parte a unui proiect ințiat de primarul Cristi Misăilă, aprobat de Consiliul Local al Muncipiului Focșani și pus în operă de CSM Focșani prin cei doiantrenori – Vasile Burgă, Adrian Toma, de președintele secției, Gheorghe Căldare, directorul Viorel Ciubotaru, poate înainte dsc_0876de toate excelenții fotbaliști care au alcătuit în timp lotul echipei!
Victoria de sâmbăta se datorează și susținerii oferite de publicul focșănean revenit și el în număr mare lângă fotbal. După meciul cu Teiul de pe Milcovul, Mădălin Predoiu a transmis în numele echipei mulțumiri admirabilului public: ”Ne-a făcut să ne simțim speciali, și la Bicaz și la Focșani, să jucăm cât putem de bine pentru a le răsplăti încurajările. Le mulțumim foarte mult și îi așteptăm să fie mereu lângă noi pentru că nu îi vom dezamăgi”, mi-a mai spus valorosul vârf de atac al Focșaniului.              
 
dsc_0926

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter