Urmărește CSM Focșani 2007

Elevii focșăneni susțin Echipa Națională de Fotbal!

Marți, 15 octombrie 2019, aproape 800 de elevi din Municipiul Focșani vor pleca la București să susțină Naționala de fotbal la meciul cu selecționata Norvegiei, din cadrul preliminariilor Euro 2020, accesul pe stadion fiind gratuit.
Transportul tuturor copiilor și al însoțitorilor acestora este asigurat de Primăria Municipiului Focșani în cadrul unei acțiuni comune cu CSM Focșani 2007 și SC Transport Public SA Focșani.
Pentru buna desfășurare a deplasării, au fost stabilite câteva elemente de siguranță, după cum urmează:
1. Toți elevii și profesorii însoțitori vor pleca din Piața Unirii din Focșani;
2. Ora de întâlnire în Piața Unirii este 14.45;
3. Îmbarcarea se va face în ordinea anunțării fiecărui grup în parte, de la trecerea de pietoni din dreptul Consiliului Județean Vrancea;
4. La întoarcere, copiii vor fi preluați de către părinți tot din Piața Unirii, ora estimată fiind 4 dimineața;
5. Pentru a evita aglomerațiile în trafic, precizăm faptul că Primăria Municipiului Focșani asigură parcare pentru părinții elevilor participanți în Parcarea Hotelului Unirea. De asemenea, locuri de parcare în zonă sunt și în Parcarea de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Mulțumim părinților pentru întelegere și profesorilor coordonatori pentru că sunt alături de elevii lor la un eveniment ce suntem siguri că va fi unul de neuitat.
Totodată, mulțumim Federației Române de Fotbal pentru invitație și sperăm că încurajările micilor noștri microbiști vor ajuta Naționala României să obțină toate cele 3 puncte puse în joc.
Hai, România!
Primar
Cristi Valentin Misăilă
Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, oameni în picioare
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn