Urmărește CSM Focșani 2007

Comunicat de presă al secției fotbal a CSM Focșani 2007 !

Comunicat de presă al secției fotbal a CSM Focșani 2007 ⚽
🔴 ,,Am ales continuitatea la nivelul băncii tehnice: antrenor principal Octavian Grigore, antrenor secund Adrian Senin.
Din păcate, din cauza unor probleme strict personale, antrenorul cu pregătirea portarilor, Gabriel Lazăr, a solicitat rezilierea pe cale amiabilă a contractului.
Mulțumim, Gabi, pentru aportul și efortul făcut pentru rezultatele obținute până la acest moment!
Stafful tehnic va fi completat cu un antrenor pentru portarii echipei de seniori, dar care va antrena și portarii de la Centrul de Copii și Juniori, de două ori pe săptămână.
Numele acestuia va fi făcut cunoscut la momentul potrivit, până la data de 1 februarie.
În altă ordine de idei, au fost reziliate o serie de contracte pe cale amiabilă și anume: Riza Robert, Păduraru George, Flaviu Bodea, Pahonțu Cătălin, Toma Abrudean, Stroe Raffaelle, urmând ca până la sfârșitul lunii ianuarie să fie încheiate și alte rezilieri, în funcție de înțelegerile cu jucătorii pe care îi avem în vizor.
Mulțumim tuturor pentru aportul avut pentru îndeplinirea obiectivului și anume accederea în play-off și ocuparea locului 1 sau 2!
Despre capitolul sosiri vă vom informa la momentul oportun și vă asigurăm că suntem preocupați să prezentăm o echipă mai puternică decât cea care a fost formată din mers la începutul campionatului, astfel încît la sfârșitul sezonului să ne bucurăm împreună de mult așteptata promovare în liga a 2-a.
Hai, CSM Focșani 2007!”
Președintele executiv al secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn