Urmărește CSM Focșani 2007

Baschet – Spectacol în Polivalentă în jocurile turneului internațional Mircea Petrișor!

Turneul internațional de baschet ”Mircea Petrișor” de la Focșani a debutat în Sala Polivalentă sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 17:00, cu meciul dintre CSM Focșani 2007 și CSM Sighetu Marmației. Gazdele au câștigat cu 97-72.
Duminică, 14 aprilie, de la ora 12:00, s-au aflat față în față CSM Sighetu Marmației și Etoile Sportive du Sahel, din Tunisia, formație pregătită de celebrul antrenor Dragan Petricevic, fost selecționar al naționalelor României. Formația oaspete a este multiplă campioană și câștigătoare a Cupei Tunisiei, câștigătoare a Cupei Campionilor Africii. În partida cu formația din Sighet, baschetbaliștii tunisieni au realizat – împreună cu adversarii, în multe momente, un spectacol baschetbalistic de mare calitate, aplaudat cu generozitate de spectatori, între care a fost și primarul Cristi Valentin Misăilă, cel care la finalul întâlniri a stat de vorbă cu staff-ul și cu jucătorii tunisieni!
Scorul întâlnirii dintre CSM Sighetu Marmației și Etoile Spotive du Sahel a fost de 102-71 ( 27-25, 30-18, 22-19, 23-9) pentru tunisieni.
În ultima zi a turneului, marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, vor juca CSM Focșani 2007 cu Etoile Sportive du Sahel.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, teren de baschet şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport, teren de baschet şi pantofi
Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni făcând sport şi teren de baschet

 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn