Urmărește CSM Focșani 2007

Atletism, Campionatul Naţional – Ana Roberta Anghel – argint la probe combinate!

DSCN4497Ana Roberta Anghel, o atletă completă, şi-a reconfirmat valoarea şi în proba probelor atletismului – heptatlonul. Eleva profesorului Ştefan Munteanu la CSM Focşani 2007, Roberta, junioară 1, s-a clasat pe locul al doilea, cu 4337 de puncte, la Campionatul Naţional de probe combinate pentru seniori, tineret şi juniori ale cărui întreceri au avut loc la Bucureşti luni şi marţi. La cele 7 probe sportiva focşăneană a obţinut următoarele rezultate: 100 metri garduri – 15.74, săritura în înălţime – 1.61m, greutate – 7.59m, 200 metri – 26.63, săritura în lungime – 5.50m, suliţă – 23.77m, 800 metri – 2:31.89

Valoroasa atletă de la CSM Focşani 2007 a terminat pe poziţia a patra în clasamentul tineretului şi pe a cincea, în ierarhia senioarelor. Antrenorul Ştefan Munteanu s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut de Ana Roberta Anghel care, deşi resimte sechelele unei accidentări mai vechi ce nu i-a permis să se antreneze în condiţii normale, a reuşit la această competiţie un nou record personal la probe combinate. Cealaltă atletă de la CSM Focşani participantă la întrecere, Valentina Tănase a avut o evoluţie mai modestă, ocupând un loc în subsolul ierarhiei probei de junioare 2.

Pentru atleţii de la CSM Focşani 2007 urmează, sâmbătă şi duminică, etapa finală a Campionatului Naţional al juniorilor 2, la care vor concura Valentina Tănase, antrenată de profesorul Ştefan Munteanu şi Alexandru Arbunescu, Răzvan Valentin Dragomir, Cristian Gheorghe şi George Dristaru, pregătiţi de profesorul Marius Batog.

 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn