CSM Focșani 2007

Urmărește CSM Focșani 2007               

Arte marțiale – CSM Focșani 2007 va avea șase sportivi în delegația României la Campionatul mondial de karate SKDUN!

  • Competiția va avea oc la La Burgas, în Bulgaria, în perioada 7-11 octombrie unde vor concura sensei Daniel Fusaru, Andreea Arginteanu, Dragoș Pantazică, Bogdan Alpreotesei, George Dochioiu, Andrei Sfetcu.

Karate 10, 11 mai 2015CSM Focșani 2007 va avea șase reprezentanți la Campionatul Mondial de karate SKDUN care vor concura pentru România în competiția ca va avea loc la Burgas, în Bulgaria, în perioada 7-11 octombrie. Cei șase sportivi focșăneni și-au obținut locul în delegația țării noastre în urma întrecerilor Cupei României pentru tineret și seniori care a avut loc la Voluntari la sfârșitul săptpmânii trecute și care a avut și rol de selecție pentru mondiale.
La Burgas, Andreea Arginteanu va concura în probele de kata și kumite individual tineret -58 kg. și în proba de kata echipe tineret. Dragoș Pantazică va întra în concurs la kata și kumite individual juniori +70 kg., Bogdan Alpreotesei, la kumite individual tineret -70 kg., George Dochioiu, la kumite individual tineret +80 kg., iar Andrei Sfetcu, la kumite -70 kg. tineret. Singurul sportive focșănean care va intra în concurs la seniori este sensei Daniel Fusaru, la kata individual, kata echipe masculin și mixt.
Tot în week-end-ul trecut, la Voluntari s-a desfășurat și Cupa de Toamnă pentru copii, minicadeți, cadeți și juniori. La cele două competiții, elevii lui sensei Daniel Fusaru au obținut următoarele rezultate: Andreea Arginteanu – locul II la kumite tineret – 58 kg., Dragoș Pantazică – locul II la kumite juniori +70 kg. și locul III la kata juniori, Bogdan Alpreotesei – locul III la kumite tineret -70 kg., Ștefan Gotu la kumite minicadeți +48 kg., Andrei Ungureanu, locul III la Sanbon kumite copii -29 kg.
La competiția mondială din Bulgaria, la tineret 18-21 ani Andreea Arginteanu, Dragoș Pantazică și George Dochioiu, care au împlinit 18 ani în această vară, ca și Andrei Sfetcu, acum, în primul an de juniorat sunt debutanți.
 

Facebook
WhatsApp
Twitter