Urmărește CSM Focșani 2007

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik: CSM Focșani 2007 – Euromania Dumbrăveni 5-2 (1-0)
Formații
DSCN4660CSM Focșani 2007: Gabriel Lazăr – Mitală, Beșa, Chivu, Grama (46 Negrea) – Manu (53 Ivanciu), Negoescu (65 Lăbunț), Alexandru Duca (Dumitriu), Claudiu Mihai – Lupu (43 Pasăre), DSCN4713Remus Popa.
Antrenori, Vasile Burgă și Adrian Toma
Euromania: Bogdan Sava – Moisă, Negoiță, Gurguiatu, Mihăilă – Rodinel Stan –  Niță, Căpățână, Razvan Crăciun – Tîrcă. Au mai jucat Lera, care l-a înlocuit pe Mihăilă, accidentat și Apostolescu, intrat în locul lui Căpățână.
Antrenor, Daniel Bănică
DSCN4656Sâmbătă, 17 septembrie, pe Milcovul, s-au întâlnit campioana la zi a Vrancei și noua echipă a Focșaniului, cu intențiie declarate de promovare, Euromania Dmbrăveni și CSM Focșani 2007. Gazon foarte bun, circa 700 de spectator.
Jocul a avut multe momente de frumos spectacol sportiv, dar au fost și momente mai puțin plăcute: două eliminări și trei jucători accidentați care au fost duși cu salvarea la spital! Primul accidentat a fost Ștefan Lupu, cel care, în minutul 43, în urma unui fault în tușa de lângă tribuna a II-a, a căzut în cot după care a acuzat dureri mari la umăr. În minutul 53, Mihăilă, de la Dumbrăveni a scăpat singur spre o minge aruncată spre poarta lui Lazăr, ieșit în întâmpinare în afara careului, a lovit mingea cu capul, dar s-a lovit cap în cap cu portarul focșănean. Din coliziune, Mihăilă a ieșit cu fractură de piramidă nazală iar Lazăr, cu capul spart. Ambii au primit asistență medicală timp de mai multe minute pe teren, după care au venit o ambulanță a SMURD și DSCN4700o alta a Serviciului Județean de Ambulanță care i-au dus la spital pentru îngrijiri. Nici unul dintre jucătorii accidentați nu a fost spitalizat!
Meciul a început cu atacuri ale gazdelor care puteau înscrie în minutul 2, când mingea lobată de Manu de pe la 35 de metri lateral stânga a căzut la o palmă de stâlpul din stânga porții lăsate neacoperită de Sava ieșit la marginea careului de 16 metri. În minutul 6, Remus Popa a sprintat printre fundașii centrali ai Euromaniei, a ajuns cu mingea la picior față în față cu Sava, dar a fost blocat! În minutul 10, dintr-o fază similară, Popa a reușit deschiderea scorului: 1-0!
Oaspeții au avut reacție imediat și Răzvan Crăciun, pătruns pe dreapta, singur cu Lazăr, a șutat din 16 metri în colțul lung, dar mingea s-a dus pe lângă bara din dreapta porții focșănenilor. Euromania a avut, în continuare, o posesie mai bună, CSM 2007 preferând să se apere și să lanseze mingi spre Claudiu Mihai, pe stânga sau Lupu, pe dreapta de unde să urmeze centrări pentru Remus Popa. În minutul 43, după ccidentare, Lupu, a fost înlocuit de Cosmin Pasăre care, abia intrat în teren, a primit mingea în apropierea careului oaspeților, a rămas în față doar cu DSCN4659Sava, dar talonat din spate de Gurguiatu care l-a împins. Centralul Octavian Bucătaru a considerat că este fault de roșu și l-a eliminat pe apărătorul Dumbrăveniului. Oaspeții au revenit în atac, Stanciu a ajuns în careul mic, a reluat cu latul mingea care se ducea sub bară, dar Lazăr a avut o intervenție d senzație cu care a respins în corner!
În minutul 53, Pasăre a primit mingea pe stânga, s-a dus în careu și din șase metri lateral a șutat în colțul lung, și s-a făcut 2-0! În același minut a urmat replica Dumbrăveniului, însă Lazăr a respins din nou cu un reflex de zile mari! A fost apoi faza accidentării lui Mihăilă și Lazăr, portarul, Focșaniului fiind eliminat! În minutul 75, Remus Popa a reușit al doilea său gol și a fost 3-0, peste două minute Pasăre l-a imitat și scorula devenit 4-0! În minutul 81, Stanciu a primit o pasă ideală de la Dumitriu la zece metri de poarta lui Ivanciu și a înscris simplu: 4-1. Pasăre a reușit tripla în minutul 89 cu un șut de la 30 de metri, mingea s-a dus sub transversală, apoi în plasă: 5-1. Un minut mai târziu, Dumbrăveniul a primit o lovitură de pedeapsă iar Stanciu a dus scorul la 5-2!
În etapa viitoare, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, cu Național Golești.
 
 

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn